Otobüsde kavga ettim. [Yaşlılarla + teyzelerle ilgili ]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
Otobüsde kavga ettim. [Yaşlılarla + teyzelerle ilgili ]
Bugün iş çıkışı Sıhhiye'den otobüse bindim. İftara 1-2 saat var o yüzden biraz yoğun. Bende yorgunum + uykusuz olduğum için otobüsde koltuga oturdum. Uyuyorum işte.. Sonra yanıma teyze gelmiş. Ben farkettim ama yer vermedim. uyuyorum sonuçta. yorgunum. Sonra benim omzuma dokunarak kalkda yer ver evladım. Mal gibi uyunmaz dedi. Ben aldırış etmedim. Sonra yanında oğlu vardı. Oğluda kalk lan anneme yer ver diyince dayanamadım. Çocugun elini tuttugum gibi büktüm ve ittim. Annesi hemen bırak lan oğlumu diye bana saldırdı. Elimi kaldırdım yapıştıracaktım bi tokat ama otobüsdekiler engel oldu. Benim yanımda Arkadaşımın arkadaşı vardı omzuma yatmıştı. Oda ne var lan ne var diyince ortalık kızıştı. Oğlu bana çıkıştı. boynunu tuttum ittim otobüs yoğun ya. tuttular hemen. Sonra oğlu bırakın lan bırakın diye bana yumruk salladı. Tamam yumruk yedim ama ona öyle bi yumruk attım ki bayıldı heralde. Otobüscü sağa çekti durdu. Su felan verdiler işte. Annesi de bize vurmaya başladı. ona da bi sgit dedim sustular.

Bizi savunan vardı. Sonra ortalık yatıştı. Ve teyze tanımadığım bir başka teyzenin yanına oturmuş. Anlatıyor işte çeneleri bol ya.

Misafirlikden geliyorum. Çay içtik kahve yapmışlar felan filan. Arada bana laf çarpıyor. Sonra gittim yanına bana bak kadın.

akşama kadar dedikodu yapmışsın çaylar kahveler içmişsin... Burda işden gelen oruçlu insanları yerinden kaldırmaya hakkın yok. Oruçda tutmuyorsun.Yaşına başına bak utan lan utan dedim.

Otobüscü otobüsü durdurarak onları dışarı atmaya zorladı. Bende kalktım yardım ettim. oğlu kapının demirinden tutarken tekmeyi bir koydum ona. yapıştı kaldırıma. Annesini de otobüscü abi indirdi. Birde üstüne küfür etti onlara.

Sonuna kadar haklıydım.... Halende elim titriyor olmaz böyle bir olay. Mal gibi uyunmaz ne demek ? :off:

• Beğen
Tepkiler: spartuas ve MarjinaL -TR

fLuke!

fLuke!

Üye
ilginç bi olay gelmiş başına dostum.ne diyim bilemedim."mal gibi uyumak" çok uygunsuz bi laf.geçmiş olsun.:oke:

• Beğen
Tepkiler: MarjinaL -TR
FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
ilginç bi olay gelmiş başına dostum.ne diyim bilemedim."mal gibi uyumak" çok uygunsuz bi laf.geçmiş olsun.:oke:

O lafı bana çevremdeki kimse demedi. Babam bile demedi. Bi an gözüm döndü napıyım. çaktım direk..

• Beğen

cukuleaks

Üye
%100 haklısın. Ben zaten halim müsait olsa yer veririm. Çok çok çok yorgun ve aşırı uykulu zamanlarımda kalkamıyorum bazen ''kalk yer ver '' diyolar ters ters bakıyorum o yetiyor ... Hele biri bana ''kalk lan yer ver anneme'' diyecek. Direk gömerim kafayı küfürüde basarım.... iyi yapmışsın :oke:

• Beğen
Tepkiler: MarjinaL -TR ve FlaxLy
symbian.forever

symbian.forever

Üye
sihhiyeden nereye gidiyodun hacı :hmmm yada hangi otobüse bindin ?

• Beğen
FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
%100 haklısın. Ben zaten halim müsait olsa yer veririm. Çok çok çok yorgun ve aşırı uykulu zamanlarımda kalkamıyorum bazen ''kalk yer ver '' diyolar ters ters bakıyorum o yetiyor ... Hele biri bana ''kalk lan yer ver anneme'' diyecek. Direk gömerim kafayı küfürüde basarım.... iyi yapmışsın :oke:

Bende bastım küfürü. Kimse bana birşey yapamaz zaten. O çocuğu mal ederdim orda da kısmet işte yorgundum dua etsin öyle bıraktığıma :)

- - - Eklendi - - -

sihhiyeden nereye gidiyodun hacı :hmmm yada hangi otobüse bindin ?

Otobüsü söyleyemem :oke:

• Beğen
Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye

Bende bastım küfürü. Kimse bana birşey yapamaz zaten. O çocuğu mal ederdim orda da kısmet işte yorgundum dua etsin öyle bıraktığıma :)

- - - Eklendi - - -

Otobüsü söyleyemem :oke:
Hangi semt'te oturuyorsun :)

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
işte has angara bebesi helal ossun goçum :ehe şaka bi yana gerçekten haklsın sonuna kadar hakkını savunman vuuuuuuuu :halay3:

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
  • Beğen
FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi

dimi ya keşke ilk kafayla girseymişin sersemlermiş y****k :ehe

La zaten uykuluydum. Kafa gömsem ne olcak. Polisle felan uğraşamam şu sıralar. Sonra ehliyete yazıldım. Sicil micil of :(

Bu ona yeterli. Bayılması bile beni mutlu etti :oke:

• Beğen
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
O teyzeler bazen abartıyorlar cidden.Her zaman yer vermeye kalkıyorum ama bazen olmuyor yani istesen bile kalkacak halin olmuyor.Üstüne ısrar ederlerse zaten bakışım yetiyor :ehe Seninkine benzer bi olay olmuştu banada az kalsın 4 kiloluk gitarı oğlunun kafasına geçiriyormuşum.Sinirlenince ne yaptığımı pek bilmem daha sonra yaptıklarımı arkadaşlarım anlatır :kıskıs:

• Beğen
FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
O teyzeler bazen abartıyorlar cidden.Her zaman yer vermeye kalkıyorum ama bazen olmuyor yani istesen bile kalkacak halin olmuyor.Üstüne ısrar ederlerse zaten bakışım yetiyor :ehe Seninkine benzer bi olay olmuştu banada az kalsın 4 kiloluk gitarı oğlunun kafasına geçiriyormuşum.Sinirlenince ne yaptığımı pek bilmem daha sonra yaptıklarımı arkadaşlarım anlatır :kıskıs:

Geçirseydin :oke:

• Beğen
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Zaten iyi hırpalamışım.Üstüne gitarı kafaya geçiriyomuşum ki beni tutmuşlar.İyikide tutmuşlar o sinirle o gitarı kafasına vursaydım hem gitara yazık olurdu hemde çocuk ya ölürdü ya da sağlam yaralanırdı.Ne gerek var sonra uğraş dur.

• Beğen
FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi

Zaten iyi hırpalamışım.Üstüne gitarı kafaya geçiriyomuşum ki beni tutmuşlar.İyikide tutmuşlar o sinirle o gitarı kafasına vursaydım hem gitara yazık olurdu hemde çocuk ya ölürdü ya da sağlam yaralanırdı.Ne gerek var sonra uğraş dur.

Baksana banada zaten kafa felan atsaydın diyorlar. Sonra bi yer vermedi diye polisle uğraş dur :(

• Beğen
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Baksana banada zaten kafa felan atsaydın diyorlar. Sonra bi yer vermedi diye polisle uğraş dur :(

Ben o tarz insanlar için bi bakış hazırladım öyle bir şey olunca kötü kötü bakıyorum zaten %87'sine bakış yetiyo :ehe

• Beğen
FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi

Ben o tarz insanlar için bi bakış hazırladım öyle bir şey olunca kötü kötü bakıyorum zaten %87'sine bakış yetiyo :ehe

Bakışım serttir ama o an uykulu oldugum için hani derler ya makyajsız bi tipim vardı diye aynen öyleydim :ehe

• Beğen
Tepkiler: spartuas, MarjinaL -TR ve kullanıcıadları
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kaba kuvvet hiçbir zaman çözüm yolu değildir ama burada ben olsam komalık ederdim yerden göğe kadar haklısın ama tek yanlışın bir tane kafa atsaydın be kardeşim :D

• Beğen
otostopçu

otostopçu

Üye
geçmiş olsun kardeşim otobüs ise ve sen arka tarafta yani orta kapının arkasındaki yerde oturuken birisi sana kalk diyemez ama sen önkapı ve orta kapı arasındaki koltuklarda oturuyor isen kadın dediği anda kalkman lazım çünkü orası yaşlılara vs. ait arkada oturuyodu isen %100 haklısın

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...