FlaxLy
Üye
Otobüsde kavga ettim. [Yaşlılarla + teyzelerle ilgili ]
Bugün iş çıkışı Sıhhiye'den otobüse bindim. İftara 1-2 saat var o yüzden biraz yoğun. Bende yorgunum + uykusuz olduğum için otobüsde koltuga oturdum. Uyuyorum işte.. Sonra yanıma teyze gelmiş. Ben farkettim ama yer vermedim. uyuyorum sonuçta. yorgunum. Sonra benim omzuma dokunarak kalkda yer ver evladım. Mal gibi uyunmaz dedi. Ben aldırış etmedim. Sonra yanında oğlu vardı. Oğluda kalk lan anneme yer ver diyince dayanamadım. Çocugun elini tuttugum gibi büktüm ve ittim. Annesi hemen bırak lan oğlumu diye bana saldırdı. Elimi kaldırdım yapıştıracaktım bi tokat ama otobüsdekiler engel oldu. Benim yanımda Arkadaşımın arkadaşı vardı omzuma yatmıştı. Oda ne var lan ne var diyince ortalık kızıştı. Oğlu bana çıkıştı. boynunu tuttum ittim otobüs yoğun ya. tuttular hemen. Sonra oğlu bırakın lan bırakın diye bana yumruk salladı. Tamam yumruk yedim ama ona öyle bi yumruk attım ki bayıldı heralde. Otobüscü sağa çekti durdu. Su felan verdiler işte. Annesi de bize vurmaya başladı. ona da bi sgit dedim sustular.
Bizi savunan vardı. Sonra ortalık yatıştı. Ve teyze tanımadığım bir başka teyzenin yanına oturmuş. Anlatıyor işte çeneleri bol ya.
Misafirlikden geliyorum. Çay içtik kahve yapmışlar felan filan. Arada bana laf çarpıyor. Sonra gittim yanına bana bak kadın.
akşama kadar dedikodu yapmışsın çaylar kahveler içmişsin... Burda işden gelen oruçlu insanları yerinden kaldırmaya hakkın yok. Oruçda tutmuyorsun.Yaşına başına bak utan lan utan dedim.
Otobüscü otobüsü durdurarak onları dışarı atmaya zorladı. Bende kalktım yardım ettim. oğlu kapının demirinden tutarken tekmeyi bir koydum ona. yapıştı kaldırıma. Annesini de otobüscü abi indirdi. Birde üstüne küfür etti onlara.
Sonuna kadar haklıydım.... Halende elim titriyor olmaz böyle bir olay. Mal gibi uyunmaz ne demek ?
Bizi savunan vardı. Sonra ortalık yatıştı. Ve teyze tanımadığım bir başka teyzenin yanına oturmuş. Anlatıyor işte çeneleri bol ya.
Misafirlikden geliyorum. Çay içtik kahve yapmışlar felan filan. Arada bana laf çarpıyor. Sonra gittim yanına bana bak kadın.
akşama kadar dedikodu yapmışsın çaylar kahveler içmişsin... Burda işden gelen oruçlu insanları yerinden kaldırmaya hakkın yok. Oruçda tutmuyorsun.Yaşına başına bak utan lan utan dedim.
Otobüscü otobüsü durdurarak onları dışarı atmaya zorladı. Bende kalktım yardım ettim. oğlu kapının demirinden tutarken tekmeyi bir koydum ona. yapıştı kaldırıma. Annesini de otobüscü abi indirdi. Birde üstüne küfür etti onlara.
Sonuna kadar haklıydım.... Halende elim titriyor olmaz böyle bir olay. Mal gibi uyunmaz ne demek ?

yada hangi otobüse bindin ?
şaka bi yana gerçekten haklsın sonuna kadar hakkını savunman vuuuuuuuu