Telefon Tavsiyesi Nokia E6 mı , BlackBerry Curve9360 mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kenangunay

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E6 mı , BlackBerry Curve9360 mı ?
elimizde 3 aylık bi blackbery curve 9360 var arkasında az çizik var faturalı ve kutusuyla aldık 500 tl ye !

şuan kullanıyoruz ama Nokia e6 yı gördüm ve 700 tl ye alabilirim.

Sizce blackberiyimi alıyım , nokia yı mı ?

Sözün özü
Nokia e6 mı ? Blackberry Curve 9360 mı ?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Blackberry kalsın sende

15097

15097

Üye
Blackberry tabii ki de :ok2:

hotboy_78

hotboy_78

Üye
bende nokia e6 var çok nalet bi telefon sen telefonundan vazçeçme :D

Haztam

Üye
Ben de e6 almayı düşünüyorum ama dezavantajı ney kı ona göre alayım

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Bende e6 kullanıcısıyım ve telefondan çok memnunum symbian anna varken bu kadar mutlu değildim ama symbian belle gelince telefon hep hızlandı hemde güzelleşti :) widgetları falan değiştirebiliyosun kendine göre hangisi güzelse istediğini yaparsın telefonu hackledin mi zaten keyfi çıkıyo telefonun :) tek dezavantajı ekranı bundan önce n8 kullanıyordum ekran küçülünce biraz sıkıntı çektim ama şuan gayet memnunum :) şarjıda uzun gidiyo. Arkadaşımda var curve telefonun bataryasını çıkardın mı bi daha yarım saat sonra mı ne açabiliyosun telefonu ve blackberryde e6 da yapabiliceğin görselliği falan yapamazsın. Yinede karar senin :)

doctorrr

doctorrr

Üye
zor bir karar gerçekten ama e6 öneririm :spr yalnız symbianda tarayıcı tam bir facia onu söyleyeyimde...

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Opera kurar bişey olmaz gayet güzel :)

doctorrr

doctorrr

Üye
blacberrydeki performansı vermez kardeşim blackberry nin hem sosyal ağ uygulamalrı nokiadan daha prestijli :hmmm

sLeepLe

sLeepLe

Üye
sosyal ağları kullanmadığım için onu bilemicem :hmmm ben çok mesajlaşırım ve görselliğe önem veririm e6 da türkçe karakterler var blackberryde yok ç falan yollandı mı ona göstermiyo sıkıldım yazamıyosun o telefonda :) görsellikte te e6 bence üstün bir sürü tema var widget var 6 tane ekran koyabiliyosun blackberryde bu nerdee

15097

15097

Üye
sosyal ağları kullanmadığım için onu bilemicem :hmmm ben çok mesajlaşırım ve görselliğe önem veririm e6 da türkçe karakterler var blackberryde yok ç falan yollandı mı ona göstermiyo sıkıldım yazamıyosun o telefonda :) görsellikte te e6 bence üstün bir sürü tema var widget var 6 tane ekran koyabiliyosun blackberryde bu nerdee
haha sıkıldım yazamıyorsun :ah :kop2:

_atomcu_

Üye
blackbery bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt