whatsapp-messenger

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
whatsapp-messenger
Arkadaslar bu programi bana bulurmusunuz tel iphone 4 whatsapp-messenger app store parali

Symbianize

Symbianize

Üye
Telefon jblimi

Epple

Epple

Üye
Nasi bilmiyosunuz cihazin jailbreakli oldugunu anlamiyorum ki. Springboardda cydia var mi :S

iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
ahaha jb islemi yapmamissan jb yoktur iste :kop: o herhalde jb nin ne demek oldugunu bilmiyor

valla 1-2 hafta once BEDAVA yapmislardi whatsapp i , simdi bende baktim 1 $ olmus

15097

15097

Üye
Whatsapp messenger ipa diye googleda arat ve indir

kuafor2009

Üye
hani diyorum arkadasimiz yeni terfi etmis iphone.. biz iphone kullanicilari icin jb ne kadar kolay bilinsede yeni bi kullanici icin zordur. kullandigi surum 5.1.1 ve yeni kullanici olsa gerekki jb nin ne oldugunu bilmiyor. arkadasim jailbreak ve unlock islemderinden 5.1.1 in jailbreak dosyasini indirerek orda yontemleri gosterilmektedir kolayca jb yapip indirebilirsin. butun ucretli programlar jb de ucretsizdir

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
hani diyorum arkadasimiz yeni terfi etmis iphone.. biz iphone kullanicilari icin jb ne kadar kolay bilinsede yeni bi kullanici icin zordur. kullandigi surum 5.1.1 ve yeni kullanici olsa gerekki jb nin ne oldugunu bilmiyor. arkadasim jailbreak ve unlock islemderinden 5.1.1 in jailbreak dosyasini indirerek orda yontemleri gosterilmektedir kolayca jb yapip indirebilirsin. butun ucretli programlar jb de ucretsizdir

saol ya bı sen benı anladın baska kımse anlamadı ben yenı kullanıyorum ıphone bundan once nokıa kullanıyordum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt