!!! Revaçta olan Akıllı Telefonlar !!! Ve fiyatları !!! 27.03.2013 Güncelleme !!

Sponsorlu Bağlantılar

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
bu konu asıl eylül-ekimden sonra büyük bir güncelleme alacak :)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
bursa1616

bursa1616

Üye
Androidden vazgeçilmez asla

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

Yarın ilk işim eklemek olacak kuzum :cool

Yarın ? :zzz:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

2 ) Nokia E7

Özellikler :

Ekran : 4 inç
Kamera : 8 mp
İşletim Sistemi : Symbian
Piyasa Fiyatı : 1000-1300 :tl:

Kısa Filmi : [video=youtube;g8TemYTYvXE]http://www.youtube.com/watch?v=g8TemYTYvXE[/video]

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi

Yarın ? :zzz:

2 ) Nokia E7

Özellikler :

Ekran : 4 inç
Kamera : 8 mp
İşletim Sistemi : Symbian
Piyasa Fiyatı : 1000-1300 :tl:

Kısa Filmi : [video=youtube;g8TemYTYvXE]http://www.youtube.com/watch?v=g8TemYTYvXE[/video]

:utandım: Şimdi telefonu rootlayacağım için dedim öyle :züü: Rootladım ama sorun yok ekliyim bari :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

E7 de eklendi bu arada hatırlatman için sağolasın kuzum böyle hatırlatmalar çok iyi oluyor bazılarını unutmuş oluyorum :)

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

:utandım: Şimdi telefonu rootlayacağım için dedim öyle :züü: Rootladım ama sorun yok ekliyim bari :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

E7 de eklendi bu arada hatırlatman için sağolasın kuzum böyle hatırlatmalar çok iyi oluyor bazılarını unutmuş oluyorum :)

Hatırlatmasam iyi olurdu galiba ama neyse eline sağlık. Bu arada burada fiyat 1000 ila 1300 arasında satıldığı için (Kartaldaki REAL mağazasında 1400 lira), sıra numarasınıda Nokia kısmında 2 numara olmadığı için 2 yazdım. Sıra numarasında 1 den 3 e atlamışsın. Neyse, gece gece rahatsız ettim kusura bakma.

• Beğen
15097

15097

Üye
Ya o da değilde Blackberry'ler neden yok :hmmm

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi

Hatırlatmasam iyi olurdu galiba ama neyse eline sağlık. Bu arada burada fiyat 1000 ila 1300 arasında satıldığı için (Kartaldaki REAL mağazasında 1400 lira), sıra numarasınıda Nokia kısmında 2 numara olmadığı için 2 yazdım. Sıra numarasında 1 den 3 e atlamışsın. Neyse, gece gece rahatsız ettim kusura bakma.
Ne rahatsızlığı kuzum olur mu şeref verdin :utandım:

fuzuli_22

Üye
N8 i neden koymadınız acaba

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Emeğine sağlık dostum :good:

Üst Alt