facebook arkadaşla birlikte yerini bildirme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jdmsaint

jdmsaint

Üye
    Konu Sahibi
facebook arkadaşla birlikte yerini bildirme
arkadaşlar apple da bi uygulama var arkadaşınla birlikte nerde olduğunu belirtebiliyorsun.m.facede sadece senin nerde olduğunu gösteriyosun.Nokiada da varmı böyle bi uygulama ?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
foursquare var mağazada bulabilirsin

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
touch.facebook.com dan gir ya da fmobi kullan bunlarla arkadaşlarınla yer bildirimi yapabilirsin. tavsiyem Fmobi da rahat olur

www.maxicep.com/symbian-3-sosyal-aglar-sohbet-e-posta/jiikoo-fmobi-v3-03-0-symbian-3-signed-resmi-turkce-668679.html

enes_x

Üye
foursquare ile foursquaredeki arkadaşlarla nasıl yapıyoruz .

jdmsaint

jdmsaint

Üye
    Konu Sahibi
malesef 2 uygulamada girişde error veriyor

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
aynı yere check in yaparsanız şu şekilde çıkar xxx is in istanbul-taksim w/xxx

enes_x

Üye
aslında benim isteğim foursquare üzerinden mesala 3 arkadaşı chekin yapıp onu face atmaktı da .

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Fmobi ile sık sık yaptığım birşeydir :) İstediğin kadar arkadaşını ekleyebilirsin. Yalnız bazı yerleri bulamıyor ve haritadan manuel seçim şansın da olmuyor yeri.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
aslında benim isteğim foursquare üzerinden mesala 3 arkadaşı chekin yapıp onu face atmaktı da .

facebook hesabını foursquare e tanımlarsın check in lerin face anasayfanda görünür

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Oluyor kardesım m.facebookta yerini bildire gir ondan sonra bir yer,mekan vs gir onun sayfasına yönlendirecek senı orda arkadaşını veya arkadaşlarını ekleyıp paylasabılıyorsun ben hep böyle yapıyorum

enes_x

Üye
fmobiden bende yqpiyorumda, facebookta altta foursquare amblemi olsun :)maksat etiket olsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt