FruitGo! Yayında Ama...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PalmerTech

PalmerTech

Üye
    Konu Sahibi
FruitGo! Yayında Ama...
Evet arkadaşlar epey bir uğraştan sonra ilk meego oyunumu geçtiğimiz gün OVI üzerinden yayınlamıştım bildiğiniz gibi. Yalnız bu sürüm beraberinde rezalet bir puan getirdi: 2 yıldız nedir ya, bari grafiğe puan verseydi yorumcular :d:

Şaka bir yana en büyük nedeni kıyaslama kriterinin fruit ninja olması oldu sanırım. Ama şöyle bir durum var:

Fruit Ninja ekibi: F
Ben: B

F: Bu işin uzmanı B: İlk defa oyun yaptım :d:
F: Bir oyunda 30'un üzerinde kişi çalışmış B: Bir ben :d:
F: Stüdyoları var B: Bir bilgisayar bir ekran :d:

Ama şu slicing olayını bir oturtabilseydim en azından 3 yıldız alırdım heralde :hmmm

Yani lafın kısası, oyun dünyası zor be arkadaş :pro:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:kop: tebrikler :D

PalmerTech

PalmerTech

Üye
    Konu Sahibi

ismi güzelmiş ama :D angry fruit de olabilir miydi :ehe

ismini özenle seçtim ben: MeeGo , at Mee yi, kaldı mı Go, getir Fruiti, oldu mu sana FruitGo! :ehe Evet bu geyik değil ve aynen de böyle oldu :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ismini özenle seçtim ben: MeeGo , at Mee yi, kaldı mı Go, getir Fruiti, oldu mu sana FruitGo! :ehe

anladım zaten a.ptal değilim :D

- - - Eklendi - - -

yazınca sistem siliyor galiba :hmmm

- - - Eklendi - - -

evet siliyormuş :ehe

PalmerTech

PalmerTech

Üye
    Konu Sahibi
yok canım ne alaka, zaten o kelimeyi yapıştırmışlar oyuna habire :D

Ama tüm bunlara rağmen çıktığı andan sonraki oyun satışları arasında zirvede :D fakir ama gururlu bir oyun :D

pRime.

pRime.

Üye
Ben yorumları okudum, grafikler beğenilmiş ancak dediğin gibi fruit ninja ile karşılaştırılıyor oyun. Bunun sebebi oyunun tek bir kişi tarafından yapıldığının bilinmemesi. Benim sana önerim talk maemo'dan da destek istemen.

PalmerTech

PalmerTech

Üye
    Konu Sahibi
Ben yorumları okudum, grafikler beğenilmiş ancak dediğin gibi fruit ninja ile karşılaştırılıyor oyun. Bunun sebebi oyunun tek bir kişi tarafından yapıldığının bilinmemesi. Benim sana önerim talk maemo'dan da destek istemen.

açtığım konuyu bile onaylamadı maemo, çok sallamadılar beni :hmmm

PalmerTech

PalmerTech

Üye
    Konu Sahibi
1 haftayı geçti, sanmam daha da

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
yok canım ne alaka, zaten o kelimeyi yapıştırmışlar oyuna habire :D

Ama tüm bunlara rağmen çıktığı andan sonraki oyun satışları arasında zirvede :D fakir ama gururlu bir oyun :D

a.ptaldan bahsediyorum. Nokta olmazsa sistem siliyor forumdan :D

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
:ehe olsun be herşeyin bi başlangıcı var keşfedilirsin yakında :ehe

PalmerTech

PalmerTech

Üye
    Konu Sahibi
neyse nadiren 4-5 yıldız verenler olmuş :kop:

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Bunlar da nankörlük etmesin Fruit Ninja benzeri hiç bir oyun yoktu store'da :D Tebrikler Adamım :D Sorması ayıp ama Ne kadar kazandırdı sana ? :D

PalmerTech

PalmerTech

Üye
    Konu Sahibi
Bunlar da nankörlük etmesin Fruit Ninja benzeri hiç bir oyun yoktu store'da :D Tebrikler Adamım :D Sorması ayıp ama Ne kadar kazandırdı sana ? :D

nokia'nın garip bir güncelleme sistemi var, daha ne download sayısını ne miktarları bilmiyorum. mesaj attım yakında çıkar istatistik dediler :hmmm

neyse puanlar düzelecek, birkaç gün sonra multikill falan gelecek oyuna, ama dediğin gibi sanki başka oyun vardı fruit ninja gibi :d:

frankendream

Üye
güzel olmuş ben indirdim. elimizi kaydırmak yerine üstüne basmamız bi sorun ama onu da birden fazla parmaklarımı kullanarak hallediyorum :D

PalmerTech

PalmerTech

Üye
    Konu Sahibi
güzel olmuş ben indirdim. elimizi kaydırmak yerine üstüne basmamız bi sorun ama onu da birden fazla parmaklarımı kullanarak hallediyorum :D

bu hafta güncelleme geliyor (yani nokia hafta içinde onay verirse), multikill var artık :oke: bir de best score olacak sanırım, onu daha tam çözemedim, ama kesin olmalı

TheMadness

TheMadness

Üye
bu imkanlarla anca bu kadar :D

PalmerTech

PalmerTech

Üye
    Konu Sahibi
evet bugün satış raporları güncellendi, sanırım ios'a geçiyorum :d: rezillik, kepazelik, türkiye listede yok bile, şimdi anlaşıldı kimse niye oyun üretmiyormuş :ağlarım:

neyse şaka bir yana, oyunu çok kötülediler, beklenen bir sonuç oldu benim için.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...