türkçe moda gözünü seveyim :D Türkçe artık moda mı :hmmm
TransformerS34 Üye ynsemrekose' Alıntı: türkçe moda gözünü seveyim Genişletmek için tıkla ... Türkçe artık moda mı
FirstPioneer Üye a ="elma" b ="armut" c ="muz" print "bir", a, "bir", b, "bir de", c, "almak istiyorum
MasteLaa Üye Ben klavyeyi türkçe yapabilir miyim acaba yani şu ı lar i lerin olduğu qwerty klavye var mı
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: orda fesat ben oluyorum Genişletmek için tıkla ... biliyorum azizim pirim
doctorrr Üye TransformerS34' Alıntı: Türkçe artık moda mı Genişletmek için tıkla ... moda al diyecekti
Amaru Shady Üye ynsemrekose' Alıntı: neyse ben sahura bişeyler kıvırayım hadi görüşürüz ben kaçar öperler Genişletmek için tıkla ...
ynsemrekose' Alıntı: neyse ben sahura bişeyler kıvırayım hadi görüşürüz ben kaçar öperler Genişletmek için tıkla ...
Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: biliyorum azizim pirim Genişletmek için tıkla ... ben fesat mıyım Pelin alt tire öle diyor
Pondusss' Alıntı: biliyorum azizim pirim Genişletmek için tıkla ... ben fesat mıyım Pelin alt tire öle diyor