MarketPlace Windows Phone Store'oluyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
MarketPlace Windows Phone Store'oluyor
Microsoft, Windows Phone uygulamalarının yer aldığı Windows Phone Marketplace uygulama mağazasının adını Windows Phone Store olarak değiştirdi. Değişiklik Microsoft tarafından resmi olarak açıklanmasa da, şirketin yeni devreye soktuğu Windows Phone Geliştirici Merkezi sayesinde ortaya çıktı. Microsoft’un isim değişikliğine gitmesinin şirketin Windows Phone ve Windows Phone 8′i sadeleştirme çalışmalarıyla bağlantılı olduğu düşünülüyor.
Windows Phone Geliştirici Merkezi’nin bir sayfasında Windows Phone Store adının birkaç kez tekrar edildiği görülüyor. Microsoft yetkilileri ise şimdilik konuya ilişkin bir açıklama yapmaktan kaçınıyor.Microsoft, Windows Phone Marketplace’i 2010 yılının ekim ayında Windows 7 cihazlarının piyasaya sunulması ile birlikte kullanıma sunmuştu.
İlgili >>
kaynak:
Gece uyumadım sizin için buldum :D

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
bilgi için teşekkürler :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:oke:

doctorrr

doctorrr

Üye
:tşk: bak bende rumuz değişikliğine gidecektim isabet oldu :D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
İyiymiş...

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
Dün gece hic uyumadim bugun kalktigimda saat yedi yirmi. Herneyse yararli olabildiysem ne mutlu bana :bud:

doctorrr

doctorrr

Üye
:op: aaa binbaşı olmuşun bi dakka :D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
:tşk:

serhat5415

Üye
adını değiştiryorlar umarım sadece adıyla kalmaz yeni uygulamalarda yaparlar. Mesela çok popüler olmasına rağmen zygna oyunun uygulaması yok wp8'de düşünüp wp7.5 kullanıcılarını unutmasalar bari .Bazı konularda windows çok ağırdan alıyor

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Mantıklı ve yerinde bir atılım..
[WPStore]
Hem söylenişi kısa ve güzel, hemde kulağa daha hoş geliyor..

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
ovie yetisemez :P

15097

15097

Üye
:tşk:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Yetişip onu geçmesi de uzun sürmez :ok2:

Sayı olarak yetişememiş olsa bile uygulama ve oyunlarının işlevselliği ve güzelliği açısından çok uzun zaman önce geride bırakmıştır bile.OVI'nin Android marketten pek farkı yoktu İstila diye bir oyun vardı her OVI'yi açtığımda karşıma çıkıyordu :kıskıs:

15097

15097

Üye

sayı olarak yetişememiş olsa bile uygulama ve oyunlarının işlevselliği ve güzelliği açısından çok uzun zaman önce geride bırakmıştır bile.ovi'nin android marketten pek farkı yoktu istila diye bir oyun vardı her ovi'yi açtığımda karşıma çıkıyordu :kıskıs:
:d :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt