ismail
Üye
Hata mı yaptım?
Her zamaki gibi kaldırımın gölge tarafında yürüyordum ve sağa sola bakınıyordum. Karşıma çıkan güzel kızların yüzüne sadece 1 kere bakıp hemen kafamı başka yöne çeviriyordum. Çünkü hem günah hem de sapıklık diye.
Neyse ben baya bi yürüdüm ve baya da yoruldum. O yüzden kaldırımı yoldan ayıran taşların üzerinde boş bi yere oturdum ve dinlenmeye başladım.
Sağı solu takip ederken bir kız gördüm kızıl saçlı(boyaydı ama mükemmel olmuştu), beyaz tenli 170 santim boylarında, kilosu boyuna çok uygun, kırmızı bi t-shirt altındaysa krem pantolon vardı ve mükemmel gözüküyordu. Çok etkilenmiştim
Tahminen 21-23 yaşlarındaydı. Bense 18
Neyse ben o kızın peşine takıldım ve benim gitceğim yere giden otobüslerden birine bindi tabi bende arkasından bindim. Ve yol boyunca oturduğu yerin arkasındaki yerde onu geçirdim..
2 sorum var..
1- Ben şimdi sapık mı oldum?
2- O kızı tekrar görmek istiyorum ryama nasıl girer? ...
Neyse ben baya bi yürüdüm ve baya da yoruldum. O yüzden kaldırımı yoldan ayıran taşların üzerinde boş bi yere oturdum ve dinlenmeye başladım.
Sağı solu takip ederken bir kız gördüm kızıl saçlı(boyaydı ama mükemmel olmuştu), beyaz tenli 170 santim boylarında, kilosu boyuna çok uygun, kırmızı bi t-shirt altındaysa krem pantolon vardı ve mükemmel gözüküyordu. Çok etkilenmiştim
Tahminen 21-23 yaşlarındaydı. Bense 18
Neyse ben o kızın peşine takıldım ve benim gitceğim yere giden otobüslerden birine bindi tabi bende arkasından bindim. Ve yol boyunca oturduğu yerin arkasındaki yerde onu geçirdim..
2 sorum var..
1- Ben şimdi sapık mı oldum?

2- O kızı tekrar görmek istiyorum ryama nasıl girer? ...

:

onuda geçtim ondan daha ince indim alemi neresi bilmiyom