Hata mı yaptım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Hata mı yaptım?
Her zamaki gibi kaldırımın gölge tarafında yürüyordum ve sağa sola bakınıyordum. Karşıma çıkan güzel kızların yüzüne sadece 1 kere bakıp hemen kafamı başka yöne çeviriyordum. Çünkü hem günah hem de sapıklık diye.

Neyse ben baya bi yürüdüm ve baya da yoruldum. O yüzden kaldırımı yoldan ayıran taşların üzerinde boş bi yere oturdum ve dinlenmeye başladım.

Sağı solu takip ederken bir kız gördüm kızıl saçlı(boyaydı ama mükemmel olmuştu), beyaz tenli 170 santim boylarında, kilosu boyuna çok uygun, kırmızı bi t-shirt altındaysa krem pantolon vardı ve mükemmel gözüküyordu. Çok etkilenmiştim :( Tahminen 21-23 yaşlarındaydı. Bense 18 :(

Neyse ben o kızın peşine takıldım ve benim gitceğim yere giden otobüslerden birine bindi tabi bende arkasından bindim. Ve yol boyunca oturduğu yerin arkasındaki yerde onu geçirdim..

2 sorum var..
1- Ben şimdi sapık mı oldum? :(
2- O kızı tekrar görmek istiyorum ryama nasıl girer? ...

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
:kop2: :kop:
adama bak yha dedektif gibi...
- DEDEKTİF İSMAİL -

- - - Eklendi - - -

gizli takip ?... :gul:

anılbaran

anılbaran

Üye
:box:

fLuke!

fLuke!

Üye
entry/profil resmi uyumluluğu

Mert

Mert

Üye
Renkli gözlere de sahipse tapılası cinsten.

cukuleaks

Üye
Yuzunu hatirliorsan polise git robot resmini cikarttir. İlan ver heryerde aransin. Zaten hemen bulunacak. Sonra polisler kizla ilgili butun bilgileri alirlar. Sende o bilgileri al ve sikayetini geri cek. Bilgilerini orendikten sonra zaten illa faceden biyerden bulursun. Tel numarasini alirsan gps ten bile takip edebilirsin. :oke:

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi

Niye :box yapıyoz kanka :D

- - - Eklendi - - -

Renkli gözlere de sahipse tapılası cinsten.

Beni anlayan biri işte :(
Gözlerine 2 saniye bakabildim renkliydi ama çok önplanda değildi yeşil ela arası bişeydi :)

- - - Eklendi - - -

Yuzunu hatirliorsan polise git robot resmini cikarttir. İlan ver heryerde aransin. Zaten hemen bulunacak. Sonra polisler kizla ilgili butun bilgileri alirlar. Sende o bilgileri al ve sikayetini geri cek. Bilgilerini orendikten sonra zaten illa faceden biyerden bulursun. Tel numarasini alirsan gps ten bile takip edebilirsin. :oke:

Bunları biliyom zaten :hih: :ehe :ehe
Alet çantam yanımda olsa üzerine küçük çip takıp şu anda peşinde olabilirdim :D

MaxiZombie

MaxiZombie

Üye
otobüste kız kesmek haaa çok kötü sapık oldun kardeş:ehe::kop2:

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
otobüste kız kesmek haaa çok kötü sapık oldun kardeş:ehe::kop2:

Otobüste kesmedim :hih:
Yolda gördüm takip ettim. Sonra bindiği otobüs beni de evime götürüyodu. Bende bindim ve inmem gereken yerde indim. :ehe

MaxiZombie

MaxiZombie

Üye
o zaman x2 :ehe

MaxiZombie

MaxiZombie

Üye
:ehe

.BlueTR

.BlueTR

Üye
git ve bana verirmisin de
kalbini yani yanlış anlamayın.

otostopçu

otostopçu

Üye

Otobüste kesmedim :hih:
Yolda gördüm takip ettim. Sonra bindiği otobüs beni de evime götürüyodu. Bende bindim ve inmem gereken yerde indim. :ehe
demekki inmen gereken yer orası değilmiş :hmmm

- - - Eklendi - - -

2 sorum var..
1- Ben şimdi sapık mı oldum? :(
2- O kızı tekrar görmek istiyorum ryama nasıl girer? ...

2. soruna gelirsek eğer bidaha görmek istiyorsan lucid rüya görüp onu hatırlaman lazm rüyada o zaman rüyanda görürsün. yada astral seyahate çıkıp evine gitcen ruh olarak :ehe

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
demekki inmen gereken yer orası değilmiş :hmmm

Mantıklı ama ileri gitmek istemedim...

- - - Eklendi - - -

2. soruna gelirsek eğer bidaha görmek istiyorsan lucid rüya görüp onu hatırlaman lazm rüyada o zaman rüyanda görürsün. yada astral seyahate çıkıp evine gitcen ruh olarak :ehe

Astral seyahet tehlikeli iş :)
Cinlerden korkarım ben :)

Bunu deneyebilirim aslında :)
Mesela ben dün gece korku filmi baktım rüyamda görmeliyim dedim ama göremedim. Çalışmam gerek :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Vallah ben lisede hep üniversiteli kızlarla çıkıyordum:D O yüzden bence problem yok :d:

MaxiZombie

MaxiZombie

Üye
ben hep vücudumun havalandığını hissediyorum sonra bitiyor. Çok zor bir iş:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt