Android Telefonun da Kaç Uygulama Yüklü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

El-CD

El-CD

Üye
79 du bir ara . 27 oyun 52 uygulama

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
aynen. zaten sistem android olduğu için one x bile olsa aynı gün adapte oluruz..eskiden öyle değildi 3310'dan sonra e250'yi bir gördüm aylarca elimden düşmedi şimdi öyle değil tabi :)

Estafirulah abim :tebessüm: Çabuk adapte olmak diye buna derim ben :ehe

MasteLaa

MasteLaa

Üye
aynen. zaten sistem android olduğu için one x bile olsa aynı gün adapte oluruz..eskiden öyle değildi 3310'dan sonra e250'yi bir gördüm aylarca elimden düşmedi şimdi öyle değil tabi :)
Ben de E250 yi ilk gördüğümde çok büyülenmiştim :) Babama hemen aldırmıştım hiç unutmuyorum :ehe

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
5 oyun 5 uygulama bune ya biraz uygulama oyun önerin :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
peki bu konu niye Android forumunda değil de burada?

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
MasteLaa

MasteLaa

Üye
İz[Mir]Kan;5089761' Alıntı:
Kaç gb yiyor bunlar ortalama? :D
Telefon 16 gb ve toplam bu oyunlar ile birlikte dedim gibi 70 küsür uygulama var ve 7.5 GB kullanılıyor şu anda :naughty:

- - - Eklendi - - -

ben de istemiştim ama almamıştı iyi ki de almamış. 1 ay sonra 6300 aldı :D
ben de e250 den sonra 6300 aldım :ehe

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
En çok kullandığın neler var mesela?Ben de 5 oyun 5 uygulama sayarım hatta bak o derece az :D

Temple run, okey, running fred, asphalt 6, math game(bu oyun çok aşırı zevkli bi bulmaca oyunu mağaza da ücretsiz okuyan herkesin denemesi gerekir)

messenger(fbnin)
instagram
es file manager(telefonda dosya yöneticisi yok napalım :D)
Google currents
scan
Learn & Master Guitar

- - - Eklendi - - -

Gta 3 indiricem cızırtı var görmüşsündür konularımı
real racing 2 de sd indiriyorum hala download diyor ben de aramadım artık bi ara freeyd hatta 2-3 hafta freeydi telefonu aldım o gün 5 dolar oldu yine :D

MasteLaa

MasteLaa

Üye
İz[Mir]Kan;5089806' Alıntı:
En çok kullandığın neler var mesela?Ben de 5 oyun 5 uygulama sayarım hatta bak o derece az :D

Temple run, okey, running fred, asphalt 6, math game(bu oyun çok aşırı zevkli bi bulmaca oyunu mağaza da ücretsiz okuyan herkesin denemesi gerekir)

messenger(fbnin)
instagram
es file manager(telefonda dosya yöneticisi yok napalım :D)
Google currents
scan
Learn & Master Guitar

- - - Eklendi - - -

Gta 3 indiricem cızırtı var görmüşsündür konularımı
real racing 2 de sd indiriyorum hala download diyor ben de aramadım artık bi ara freeyd hatta 2-3 hafta freeydi telefonu aldım o gün 5 dolar oldu yine :D
Çoğunu kullanırım :D Messenger,Tapatalk,Fenerbahçe Haberleri,İgo navigasyon felan yani küçük uygulamalar da var mesela One X Wallpaper gibi..Skype ve Whatsapp kullanırım çokça..Twitter da kullanırım.Instagram,Dropbox,Touch Retouch MX player bunları hep kullanırım :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Çoğunu kullanırım :D Messenger,Tapatalk,Fenerbahçe Haberleri,İgo navigasyon felan yani küçük uygulamalar da var mesela One X Wallpaper gibi..Skype ve Whatsapp kullanırım çokça..Twitter da kullanırım.Instagram,Dropbox,Touch Retouch MX player bunları hep kullanırım :)

sen twitter kullanıyor musun :aha:

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

cukuleaks

Üye
symbian telefonumda 260 tane vardı. Androidimdede 300 gibiydi. Ama fotmatladım :D

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Dropbox yükluydu :D

oleytoo

oleytoo

Üye
14 uygulama 12 oyun asphalt 7 nova 3 gta 3 fifa 12 dead trigger amazing spiderman virtua tennis geri kalanı ufak oyunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt