MasteLaa
Üye
Estafirulah abimne yapayım be kardeşim manyağım bencihaz sanki yıllardır elimde
![]()
Çabuk adapte olmak diye buna derim ben 
Estafirulah abimne yapayım be kardeşim manyağım bencihaz sanki yıllardır elimde
![]()
Çabuk adapte olmak diye buna derim ben 
Estafirulah abimÇabuk adapte olmak diye buna derim ben
![]()
Ben de E250 yi ilk gördüğümde çok büyülenmiştimaynen. zaten sistem android olduğu için one x bile olsa aynı gün adapte oluruz..eskiden öyle değildi 3310'dan sonra e250'yi bir gördüm aylarca elimden düşmedi şimdi öyle değil tabi![]()
Babama hemen aldırmıştım hiç unutmuyorum 
Oyun konsolu gibi bende de 23 oyun var ama Nova3,Asphalt7,Asphalt 6,Dead Trigger , Fıfa12 ,pes 12,Real Racing 2 dahil küçük oyunlar da bolca var![]()

Ben de E250 yi ilk gördüğümde çok büyülenmiştimBabama hemen aldırmıştım hiç unutmuyorum
![]()

ben de istemiştim ama almamıştı iyi ki de almamış. 1 ay sonra 6300 aldı![]()
Telefon 16 gb ve toplam bu oyunlar ile birlikte dedim gibi 70 küsür uygulama var ve 7.5 GB kullanılıyor şu andaİz[Mir]Kan;5089761' Alıntı:Kaç gb yiyor bunlar ortalama?![]()

ben de e250 den sonra 6300 aldım
ben de istemiştim ama almamıştı iyi ki de almamış. 1 ay sonra 6300 aldı![]()

)
Çoğunu kullanırımİz[Mir]Kan;5089806' Alıntı:En çok kullandığın neler var mesela?Ben de 5 oyun 5 uygulama sayarım hatta bak o derece az
Temple run, okey, running fred, asphalt 6, math game(bu oyun çok aşırı zevkli bi bulmaca oyunu mağaza da ücretsiz okuyan herkesin denemesi gerekir)
messenger(fbnin)
es file manager(telefonda dosya yöneticisi yok napalım)
Google currents
scan
Learn & Master Guitar
- - - Eklendi - - -
Gta 3 indiricem cızırtı var görmüşsündür konularımı
real racing 2 de sd indiriyorum hala download diyor ben de aramadım artık bi ara freeyd hatta 2-3 hafta freeydi telefonu aldım o gün 5 dolar oldu yine![]()
Messenger,Tapatalk,Fenerbahçe Haberleri,İgo navigasyon felan yani küçük uygulamalar da var mesela One X Wallpaper gibi..Skype ve Whatsapp kullanırım çokça..Twitter da kullanırım.Instagram,Dropbox,Touch Retouch MX player bunları hep kullanırım 
Çoğunu kullanırımMessenger,Tapatalk,Fenerbahçe Haberleri,İgo navigasyon felan yani küçük uygulamalar da var mesela One X Wallpaper gibi..Skype ve Whatsapp kullanırım çokça..Twitter da kullanırım.Instagram,Dropbox,Touch Retouch MX player bunları hep kullanırım
![]()

Evet
sen twitter kullanıyor musun![]()

Oyun konsolu gibi bende de 23 oyun var ama Nova3,Asphalt7,Asphalt 6,Dead Trigger , Fıfa12 ,pes 12,Real Racing 2 dahil küçük oyunlar da bolca var![]()

68 uygulama 0 oyun

HayırTelefon kasmıyo demi![]()

Pm den atıyorum ama sende bir cevap ver mübarek 2 mesaj attım hani cevaplar
ve ben yeni öğreniyorum
link ver
- - - Eklendi - - -
![]()