Her Yüklemede "Dosya Bozuk" Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duran.Y

Duran.Y

Üye
    Konu Sahibi
Her Yüklemede "Dosya Bozuk" Hatası
Arkadaşlar hangi uygulamayı yüklemeye çalışsam dosya bozuk hatası alıyorum ve telefon önce donuyor sonra hafıza kartına yüklenmiş uygulamaları göstermiyor, lütfen yardım edin ?

Symbianize

Symbianize

Üye
Hafiza kartini bicimlendir (yedekleyip) olmazsa hard format ellerinden oper

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Telefonu hacklemiş miydin.

C/sys/ bin klasörüne yanlış install atmış olabilirsin

- - - Eklendi - - -

Birde hafıza kartını çıkar ve o şekilde uygulama yüklemeyi dene, yüklerse sorun hafıza kartında olabilir...

Duran.Y

Duran.Y

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu hacklemiş miydin.

C/sys/ bin klasörüne yanlış install atmış olabilirsin

- - - Eklendi - - -

Birde hafıza kartını çıkar ve o şekilde uygulama yüklemeyi dene, yüklerse sorun hafıza kartında olabilir...

Evet hackliydi telefon, hafıza kartını çıkartıp denedim ama olmadı. *#7370# ile format attım. Tüm programlarım gitti yani şimdi tekrar dosya yüklemeyi deniycem. Bu arada o uygulamaların çoğu hafıza kartında kuruluydu onları kurtarma şansım yok mu hafıza kartına bi işlem yapmadım çünkü.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
format atmana gerek yoktu aslında c/sys/bin klasöründeki installserver.exe dosyasını silmen yeterliydi.

Telefona format attığın için, hafıza kartındaki yükklü uygulamaları görmez.

Sana tavsiyem telefona format atmışken hafıza kartında ki dosyalarını yedekleyip hafıza kartınıda biçimlendirmen. Yoksa artık dosyalar kaldığı için tekrar sorun çıkarabilir

Duran.Y

Duran.Y

Üye
    Konu Sahibi
format atmana gerek yoktu aslında c/sys/bin klasöründeki installserver.exe dosyasını silmen yeterliydi.

Telefona format attığın için, hafıza kartındaki yükklü uygulamaları görmez.

Sana tavsiyem telefona format atmışken hafıza kartında ki dosyalarını yedekleyip hafıza kartınıda biçimlendirmen. Yoksa artık dosyalar kaldığı için tekrar sorun çıkarabilir

Bilgisayarım kullanılabilir durum da değil şuan o yüzden yedek alamıycam mecburen direk biçimlendirme yapmak zorundayım :(

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Telefonun depo hafızası varsa x-plore ile depo hafızaya yedek alabilirsin...

Duran.Y

Duran.Y

Üye
    Konu Sahibi
Emrgncy

Emrgncy

Üye
C - telefon hafıza
E- yığın depo hafıza
F- hafıza kartı

Duran.Y

Duran.Y

Üye
    Konu Sahibi
C - telefon hafıza
E- yığın depo hafıza
F- hafıza kartı

Format attıktan sonra düzeldi şimdi uygulama yükleyebiliyorum. Tekrar hackliycem o zaman sorun çıkartırsa yaparım yedeklemeyi.

ByKatre

ByKatre

Üye
Biz s60v5 konuşuyoz burda :zzz:

Duran.Y

Duran.Y

Üye
    Konu Sahibi
Sorun çözüldü arkadaşlar formattan sonra bi sorun kalmadı hackledim de telefonu tamamdir :oke: görüşleriniz için :tşk:

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Cok saol oldu ama simdi hack devre dışımı kaldı ?

Rompatcher yamalarını aktifleştirip unsigned bir uygulama yüklemeyi dene, yüklenirse iptal olmamıştır. Yüklenmezse C:/sys/bin klasörüne telefonun işletim sistemine uygun instal dosyasını tekrar atıp telefonu restart yapmalısın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt