WP USB Mass storage olarak kullanma hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
WP USB Mass storage olarak kullanma hilesi
arkadaşlar ben denedim lumia800 de gayet güzel çalıştı.ingilizcem olmadığından crome'a translate ettirdim... zune ile resim müzik atma derdinden böylece kurtuldum.isteyen deneyebilir sorumluluk tamamen deneyen kişiye aittir.

Biz Symbian kullanıcıları sadece bizim cihazlar USB Mass Storage modunu seviyorum. Ben Lumia 800 aldığımda sadece Zune üzerinden herşey eşitleme yoldan nefret ediyorum. Ben etkinleştirmek için kesmek arıyordu Lumia 800 USB Yığın depolama modu . Ben bunu buldum ve bu kayıt defteri hack yoluyla diğer WP telefonlarında etkin edilebilir. Ben sadece Lumia 800 denedim. Sadece çalışır. İşte Lumia 800 USB Yığın depolama modu etkinleştirmek için adımlardır.
Lumia 800 USB Yığın depolama modu

Adım 1:"Yazarak Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni açın regedit başlat çubuğunu veya Çalıştır aracında ".Adım 2:Sol Bölmesi tıklayın HKEY_LOCAL_MACHINE içinde ve SİSTEMİ adında bir klasör ağacı bulmak -> CurrentControlSet - sonra> Enum ve USB.Adım 3:Ctrl + F veya Menü Çubuğu ve "için arama at Düzen Menüsü Bul'u tıklatın ZuneDrive r "USB klasör aramadan önce seçili olduğundan emin olun.Adım 4:Sanki adında bir klasör ağacı içine Zune Sürücü bulacaksınız . VID_045E & PID_04EC & MI_00 tüm maddeleri Sadece görmezden ve Cihaz Parametreleri klasör ağacı tıklayın.PS: bir şey yanlış giderse biz rightclick Device Parameters devam ve durumda Ver'i önce bu eski durumuna kayıt defterini geri olacaktır .Adım 5:Eğer sağ bölmede Device Parameters tıklayınca altında kayıt defteri değerlerini gösterecektir.Adım 6:
Kayıt Defteri düzenleme şimdi başlıyor
Sağ bölmede adlı kayıt defteri değerini çift tıklatın

• ShowInShell 0 ile 1 değeri ve değiştirin.
  • PortableDeviceNameSpaceExcludeFromShell 1 değerini 0 ile değiştirin.
  • EnableLegacySupport 0 ila 1 arasında.
Bu üç değer değişti emin olun. Sadece kayıt defteri düzenleyicisini kapatın ve bu değerleri kaydeder.
Adım 7:

Lumia 800 çıkarın ve tekrar tekrar takın. Sen 13.3GB bir depolama kapasitesi ile Bilgisayarım iki taşınabilir cihazlarda göreceksiniz. Şimdi Zune kullanmadan Lumia için şarkı, resim ve videolarınızı aktarabilirsiniz.

El-CD

El-CD

Üye
Yalniz yapacaklar dikkat etsin. Regedit ayarlari ile oynamak pc yi cokertebilir

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
Yalniz yapacaklar dikkat etsin. Regedit ayarlari ile oynamak pc yi cokertebilir

uyarı için tşk ler... ben yazanları birebir uyguladım sorunsuzca çalıştı. en çok dikkat edilmesi gereken kısmı şu değererin değiştirilmesi;

Eğer sağ bölmede Device Parameters tıklayınca altında kayıt defteri değerlerini gösterecektir.Adım 6:
Kayıt Defteri düzenleme şimdi başlıyor​
Sağ bölmede adlı kayıt defteri değerini çift tıklatın

• ShowInShell 0 ile 1 değeri ve değiştirin.
  • PortableDeviceNameSpaceExcludeFromShell 1 değerini 0 ile değiştirin.
  • EnableLegacySupport 0 ila 1 arasında.

Bu üç değer değişti emin olun. Sadece kayıt defteri düzenleyicisini kapatın ve bu değerleri kaydeder.

Bunların değişimini eksizsiz yapan gerisini zaten halleder. bu arada ben Windows xp de yaptım...

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
olmaz olmamali en azindan bende olmadi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt