:blink:
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap StunnerDead' Alıntı: heaa az önce yedim sorun mu var ? Genişletmek için tıkla ...
otostopçu Üye MasteLaa' Alıntı: O dediğin Chipset..PowerVR543 dersen Mobile soc GPU comparison dahil PowerVR543 , MAli400 daha iyidir. Genişletmek için tıkla ... yok ya mehmet ali erbil iyice yaşlandı para etmez artık
MasteLaa' Alıntı: O dediğin Chipset..PowerVR543 dersen Mobile soc GPU comparison dahil PowerVR543 , MAli400 daha iyidir. Genişletmek için tıkla ... yok ya mehmet ali erbil iyice yaşlandı para etmez artık
StunnerDead Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız :maxi gelen gelsin uyumadan oynayalım özellikle orhan come in
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız :maxi gelen gelsin uyumadan oynayalım özellikle orhan come in
otostopçu Üye StunnerDead' Alıntı: gel oda kurayım da beraberlik bozulsun Genişletmek için tıkla ... every time
MasteLaa Üye Jelly Bean' Alıntı: nexustaki işte Genişletmek için tıkla ... Haha Nexus desene nexus da PowerVR540 var yani Galaxy S ile alnı gpu ya sahip Cortex A-9 GPu değil..Elbetteki Mali400..
Jelly Bean' Alıntı: nexustaki işte Genişletmek için tıkla ... Haha Nexus desene nexus da PowerVR540 var yani Galaxy S ile alnı gpu ya sahip Cortex A-9 GPu değil..Elbetteki Mali400..
StunnerDead Üye TransformerS34' Alıntı: Buraların agası benım ayık olcan Genişletmek için tıkla ... Aga sistemi yok burda şeyhlik sistemi var şeyh gökçenin halifesi olarak sorumlu benim buralarda sor millete
TransformerS34' Alıntı: Buraların agası benım ayık olcan Genişletmek için tıkla ... Aga sistemi yok burda şeyhlik sistemi var şeyh gökçenin halifesi olarak sorumlu benim buralarda sor millete
Jelly Bean Üye MasteLaa' Alıntı: O dediğin Chipset..PowerVR543 dersen Mobile soc GPU comparison dahil PowerVR543 , MAli400 daha iyidir. Genişletmek için tıkla ... O dediğinden işte Bende öyle diyorum ama Nexus'a hayran kaldım
MasteLaa' Alıntı: O dediğin Chipset..PowerVR543 dersen Mobile soc GPU comparison dahil PowerVR543 , MAli400 daha iyidir. Genişletmek için tıkla ... O dediğinden işte Bende öyle diyorum ama Nexus'a hayran kaldım
FirstPioneer Üye StunnerDead' Alıntı: 5 gün girmedik asayiş kopmuş burdan Genişletmek için tıkla ... Hacı dayılar nabıyonuz siz beya burası eğlence mekanı kavga değil (zten kavga etmiyonuz ya )
StunnerDead' Alıntı: 5 gün girmedik asayiş kopmuş burdan Genişletmek için tıkla ... Hacı dayılar nabıyonuz siz beya burası eğlence mekanı kavga değil (zten kavga etmiyonuz ya )
MasteLaa Üye otostopçu' Alıntı: yok ya mehmet ali erbil iyice yaşlandı para etmez artık Genişletmek için tıkla ... Mali400 den daha iyidir demek isteyecektim eksik yazmışım
otostopçu' Alıntı: yok ya mehmet ali erbil iyice yaşlandı para etmez artık Genişletmek için tıkla ... Mali400 den daha iyidir demek isteyecektim eksik yazmışım
TransformerS34 Üye StunnerDead' Alıntı: Aga sistemi yok burda şeyhlik sistemi var şeyh gökçenin halifesi olarak sorumlu benim buralarda sor millete Genişletmek için tıkla ... Sen git şeyhin gelsin
StunnerDead' Alıntı: Aga sistemi yok burda şeyhlik sistemi var şeyh gökçenin halifesi olarak sorumlu benim buralarda sor millete Genişletmek için tıkla ... Sen git şeyhin gelsin
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap OttomaN TigeR' Alıntı: Murat abi artık ihtiyarladık gençlere yetişemiyorum o yüzden bir kaç gün böyle devam inşallah Genişletmek için tıkla ... sensiz olmuyor hacı. hep eksik hissediyorum kendimi burda
OttomaN TigeR' Alıntı: Murat abi artık ihtiyarladık gençlere yetişemiyorum o yüzden bir kaç gün böyle devam inşallah Genişletmek için tıkla ... sensiz olmuyor hacı. hep eksik hissediyorum kendimi burda
15097 Üye MasteLaa' Alıntı: Mali400 den daha iyidir demek isteyecektim eksik yazmışım Genişletmek için tıkla ...
MasteLaa' Alıntı: Mali400 den daha iyidir demek isteyecektim eksik yazmışım Genişletmek için tıkla ...