oyunu açip icindeki verileri duzenlemek mumkun mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
oyunu açip icindeki verileri duzenlemek mumkun mu?
arkadaslar pes 2012'den umidimi kestim. Bu pes 2011 oyununu açip oyuncu isimlerini degstirmek istiyorum. Bu mumkun mu? Mumkun ise hangi programla we nasil yapabilirim?

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
arkadasim siscontent programi ile verilere ulasabilirsin ama orda yuzlerce veri goreceksin tek tek acip bakman lazim

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
siscontent ile olmuyo dostm ya

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah kardsm. Bakiyrm hemen

- - - Eklendi - - -

olmadı hocam yaaaaa bu oyundaki oyuncu isimlerini nasıl değiştirebilirim????

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Ne yaptin olmadi?

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
icerik dosyalar fln gorunmuyo. Bilgi versen. Oyuncu adlarini dgstirmem lazim

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardesim sis content ile acsan sis dosyasini gorursun orda yuzlerce dosyayi ama dedigim gibi isimleri bulman baya zor olur..

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
o icerikleri nasil görcem?

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Siscontrnt ile ac kardesim programi orda mif dosyalari ve normal yukleme dosyalarini gorecen sol tarafta. Cikar o dosyalari tek tek ac bak.

najanaja

najanaja

Üye
aynen siscontents le mümkün ama bütün dosyaları sis in içinden çıkarman lazım ve tek tek bakman lazım ama uzantıları farklı olduğu için çoğu dosya pc de açılmıyo not defteriyle açıyosun garip karakterler çıkıyo bi tane de hex editorü bulup onunla bakman lazım. lazım da lazım :) uzun işi o kardeş bence uğraşma o kadar emeğe değmez.

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
peki sagolun gene de arkadaslar

yakup_281

yakup_281

Üye
hex editor işini görür

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Najanaja kardrs sagolasin bana bu programi gosterdi baya ugrastim bu lrogram izerinde cozdum. Ben kac gundur arkadasa anlatiyom siscontent lazim ama isin zor diye ama sakalim yok galiba :D

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
Najanaja kardrs sagolasin bana bu programi gosterdi baya ugrastim bu lrogram izerinde cozdum. Ben kac gundur arkadasa anlatiyom siscontent lazim ama isin zor diye ama sakalim yok galiba :D

ya zaten sis le oynamak istiyosan en kullanışlı budur başka sis düzenleyici warmı pc de bilmiyorum ama benim işimi fazlasıyla görüyor bu pro sis in altından girip üstünden çıkıyorum :) demek ki en kısa zamanda sakal bırakman gerekiyor kardeş :)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
İnşallah kardeşim şu an ameliyat oldum ayağa kalkınca ilk işim bu olcak...

najanaja

najanaja

Üye
İnşallah kardeşim şu an ameliyat oldum ayağa kalkınca ilk işim bu olcak...

geçmiş olsun hayrola ne ameliyatı bu? bu yaşta bıçak altına yatılırmı be kardeşim önemli bişey deildir umarım.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Yok kardeşim apandist ameliyatı önemli bişey değil çok şükür...

najanaja

najanaja

Üye
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
gecms olsun diablo. Ben caydim bu isten cok ugrastirici. Emegnize saglik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt