Telefon Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
djhiguramos

djhiguramos

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Önerisi
Hergün böyle 30 a yakın konu belki daha fazla konu açılıyor başta açmak istemedim.Ama Gsmarenayı didik didik ettikten sonra dayanamadım bir de size sorayım dedim.(phone finder' ı kullandım)

Ekran= Maksimum 4 inç
Kapasitif olması tercihim
200 ppi nin üstünde ekran(film izleyeceğim için)

cpu ve ram değeri girmiyorum çünkü her sistemin ihtiyacı aynı değil
işletim sistemi aynı şekilde farketmez
androiddeki gibi tv izle + film izle uygulamaları bulunan bir OS

HDMI output(bu önemli hele ki mini hdmi olursa mükemmel mhl olmasın)
WIFI 3G GPS
Kızaklı klavye(bildiğiniz c6 daki gibi)

Oyun falan pek oynamayacağım basit oyunlar oynayabilirim (satranç gibi)

Hafıza kartı girişi olursa 32gb desteği olsun.
Hafıza kartı girişi olmazsa en az 4gb kendi hafızası olsun.

Mouse hdd falan bağlayabileyim.

Bunları asgari fiyatla sağlayan bildiğiniz cihazları yazarsanız mutlu olurum.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Neredeyse E7'yi tarif etmişsin. PPI değerini bilmiyorum

djhiguramos

djhiguramos

Üye
    Konu Sahibi
Özelliklerine baktım bir tek ppi den yatıyor zaten.Birde donanım olarak nokia 603 ün biraz gerisinde kalması güncellemeler konusunda korkutuyor.Onun dışında oldukça iyi gözüküyor.Başka fikri olanlar yazabilir.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
HTC Desire Z

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Eğer çok sisteme takılmıyorsan N8 almanı öneririm..Android felan uğraşma sonra..N8 210 PPI değerine sahip E7 180 PPI..Ama Android olsun dersen Neo V ye bakabilirsin bugün iyi tartıştık zaten biliyorsun :D HDMI çıkışı mevcut ve PPI değeri de iyi 265 ppi.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Eğer çok sisteme takılmıyorsan N8 almanı öneririm..Android felan uğraşma sonra..N8 210 PPI değerine sahip E7 180 PPI..Ama Android olsun dersen Neo V ye bakabilirsin bugün iyi tartıştık zaten biliyorsun :D HDMI çıkışı mevcut ve PPI değeri de iyi 265 ppi.

fiziki klavye de istiyor

Jelly Bean

Jelly Bean

Üye
Galaxy Q

• Beğen
Tepkiler: anqaralıics
djhiguramos

djhiguramos

Üye
    Konu Sahibi

Android olması sorun değil işletim sistemi konusunda brew e bile açığım.Neo V ve N8 de klavye yok.Dokunmatikte qwerty klavye pek hoşuma gitmedi.Acelesi yok zaten bu aletin de amaç olasılıkları görmek.

Desire Z demek istediniz sanırım sizin belirttiğinizi bulamadım

E7 yi hiçbir yerde bulamadım İnternetten alışveriş yapmayacağım(kapıda nakit ödeme varsa onları yazabilirsiniz.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Android olması sorun değil işletim sistemi konusunda brew e bile açığım.Neo V ve N8 de klavye yok.Dokunmatikte qwerty klavye pek hoşuma gitmedi.Acelesi yok zaten bu aletin de amaç olasılıkları görmek.

E7 yi hiçbir yerde bulamadım İnternetten alışveriş yapmayacağım(kapıda nakit ödeme varsa onları yazabilirsiniz.

:ah evet Desire S demek istemiştim.

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Xperia Pro ya bak kardeşim :hmmm

- - - Eklendi - - -

fiziki klavye de istiyor
Görmedim pardon :utandım:

djhiguramos

djhiguramos

Üye
    Konu Sahibi

Bu Türkiye'de nerde satılıyor.Teknosa bimeks mediamarkt vatan ve electroworld ün sitesinde yok

djhiguramos

djhiguramos

Üye
    Konu Sahibi

Xperia Pro ya bak kardeşim :hmmm

- - - Eklendi - - -

Görmedim pardon :utandım:

Ah xperia pro ah Rambo_Ft ye sordum o hepsiburada dan almış bitmiş.Bahsettiğim 5 teknoloji mağazasında göremedim.

3 inç'e kadar bana küçük sayılmıyor.O konuda rahat olun

djhiguramos

djhiguramos

Üye
    Konu Sahibi

Maximum 4.0 inç demiş :D 3.7 yeter herhalde :bilmm

- - - Eklendi - - -

Bu linke bir bak istersen :hmmm

Hocam o telefonu alıp sonra gio cular gibi olmayalım da :D Verizon operatör ve iss değil mi Amerika için?

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Xperia Pro ;) :good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt