Symbian belle vs Adroid multitasking ve hız....

Sponsorlu Bağlantılar

symbianbelle

symbianbelle

Üye
    Konu Sahibi
Symbian belle vs Adroid multitasking ve hız....

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
karşılaştırılamaz bile androidinki ezer geçer

hizan

hizan

Üye
bunu android çiler iyi izlesin.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
:hmmm

symbianbelle

symbianbelle

Üye
    Konu Sahibi
ikisine aynı anda basmıyor ama kimi zaman android kimi zaman symbiana önce basıyor arc s 1.4 ghz işlemci n8 680 mhz...ona rağmen sıkıntı çıkarıyorsa arc s ya da androidde sıkıntı var....

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL, Esendağlı ve Nokiafanboy
msy2017

msy2017

Üye
telefonların donanımları eşit değil ki karşılaştırma yapılmış symbianın da 1.4 ghz vs olması lazımdı.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
ikisine aynı anda basmıyor ama kimi zaman android kimi zaman symbiana önce basıyor arc s 1.4 ghz işlemci n8 680 mhz...ona rağmen sıkıntı çıkarıyorsa arc s ya da androidde sıkıntı var....

burada konu uygulamayı hızlı açıp açmaması değil. Multitasking. Ayrıca hiç kimse kusura bakmasın ama android Multitaskingi tam anlamıyla yerine getirmiyor.

Diyelim bir oyun açtık bu oyunu kapatmadan menüye geldik sonra başka bir uygulama veya oyun açtık önceki açtığımız uygulama kapatılıyor android sistemi tarafından. Ondan sonra yok android kasmıyor yok şöyle yok böyle. 1 den 2 den fazla birden uygulama veya oyun açmayan telefon tabi kasmaz. Birde üstüne androidin rami ve işlemciyi sömüren bir işletim sistemi olduğunu göz önünde bulundurursak böyle bir işletim sisteminde belledeki Multitaskingin androidlerde olduğunu düşünürsek yandık...

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve Nokiafanboy
symbianbelle

symbianbelle

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve Esendağlı
SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
symbianda başı sıkışınca uygulamadan atıyor ama..

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
Yaşşa be kardeşim. Hislerime tercuman oldun.

• Beğen
Tepkiler: symbianbelle
djhiguramos

djhiguramos

Üye
Hocam yalnız bilinmeyen,belirtilmeyen noktalar var.Sony nin çıkardığı güncellemelerde telefonların nasıl yavaşladığı bilinmekte.Gingerbread kurulu olsa arc s acımazdı.Ama Nokia almak alt segment android almaktan kat kat iyidir.Ki ben böyle yapmayı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
fLuke!

fLuke!

Üye
Daha da Android'i oyun var diye övüyorsanız bişey diyemem.:nono:

PixelWolf

Üye
Symbianize
saygılı ol adam doğru söylüyo kıskanmayın blle ezmiş bile diyebliriz

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
arkadaşlar arc s o güncellemeyle sorun yapmış olabilir. bende önceden galaxy s vardı onu dayımın oğlunun n8'i ile karşılaştırdık.. galaxy s daha iyiydi. şu anki one x cihazım multitasking canavarı resmen ona girmeme gerek yok.
demem o ki videolara inanmak yerine elinize alın. ben one x'i alırken yerden yere vuruyorlardı. millet iki video izlemiş yorum yapıyordu. ama şu an ben dünyanın en iyi cihazlarından birine sahibim herkesin dediğine göre.
ben multi taskinge çok önem veririm. ve daha iyi olsaydı symbian kullanırdım herşeyi bir kenara bırakıp emin olun.

TransformerS34

Üye
multitaskıng deyince androide laf düşmez :oke:

MaxiZombie

MaxiZombie

Üye
SymbianHacker haklı Symbianize terbiyesizlik yapmış

Üst Alt