Onun yerine Neo V almanı öneririm. Neo V fazla radyasyonlu.Ben iPhone 3GS öneririm :P:
15097 Üye MasteLaa' Alıntı: Onun yerine Neo V almanı öneririm. Genişletmek için tıkla ... Neo V fazla radyasyonlu.Ben iPhone 3GS öneririm
MasteLaa' Alıntı: Onun yerine Neo V almanı öneririm. Genişletmek için tıkla ... Neo V fazla radyasyonlu.Ben iPhone 3GS öneririm
MasteLaa Üye 15097' Alıntı: Neo V fazla radyasyonlu.Ben iPhone 3GS öneririm Genişletmek için tıkla ... Neo V daha üstün
15097' Alıntı: Neo V fazla radyasyonlu.Ben iPhone 3GS öneririm Genişletmek için tıkla ... Neo V daha üstün
MrExpert Üye 15097' Alıntı: Neo V fazla radyasyonlu.Ben iPhone 3GS öneririm Genişletmek için tıkla ... 3gs de 1,1 yani neo V dan fazla farki yok...
15097' Alıntı: Neo V fazla radyasyonlu.Ben iPhone 3GS öneririm Genişletmek için tıkla ... 3gs de 1,1 yani neo V dan fazla farki yok...
15097 Üye b4ttal' Alıntı: 3gs de 1,1 yani neo V dan fazla farki yok... Genişletmek için tıkla ... Olmaz olur mu! Neo V'nin ki 1.6 arada 0.5 lik bir radyasyon farkı var ama karar senin.
b4ttal' Alıntı: 3gs de 1,1 yani neo V dan fazla farki yok... Genişletmek için tıkla ... Olmaz olur mu! Neo V'nin ki 1.6 arada 0.5 lik bir radyasyon farkı var ama karar senin.
MasteLaa Üye 15097' Alıntı: Olmaz olur mu! Neo V'nin ki 1.6 arada 0.5 lik bir radyasyon farkı var ama karar senin. Genişletmek için tıkla ... Fark farktır aslında S2 de 0.40 Sar var
15097' Alıntı: Olmaz olur mu! Neo V'nin ki 1.6 arada 0.5 lik bir radyasyon farkı var ama karar senin. Genişletmek için tıkla ... Fark farktır aslında S2 de 0.40 Sar var
15097 Üye MasteLaa' Alıntı: Fark farktır aslında S2 de 0.40 Sar var Genişletmek için tıkla ... 0.34 değil miydi ya? - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Fark farktır aslında S2 de 0.40 Sar var Genişletmek için tıkla ... 0.34 değil miydi ya?
MasteLaa' Alıntı: Fark farktır aslında S2 de 0.40 Sar var Genişletmek için tıkla ... 0.34 değil miydi ya? - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Fark farktır aslında S2 de 0.40 Sar var Genişletmek için tıkla ... 0.34 değil miydi ya?