Minecraft Vps Server Kapatıldı......

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Minecraft Vps Server Kapatıldı......
Server kapatılmıştır....

Yunkaai

Yunkaai

Üye
1.3 server.Eve gittiğimde hemen girerim :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Daha önce online oynamadım. Bağlantı hatası alıyorum. Ne yapmam gerekiyor ?

TheMadness

TheMadness

Üye
Mobile edition için var mı :D

• Beğen
Tepkiler: Del Rey
otostopçu

otostopçu

Üye
dövlet bana bahmiy

Revengeful

Emekli Yönetici
iPhone ve iPad'e yükledim ama uğraşılmaz onlarla :D
Senin server'a girebildim bu arada ama hiç misafirperver değillerdi :D

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
iPhone ve iPad'e yükledim ama uğraşılmaz onlarla :D
Senin server'a girebildim bu arada ama hiç misafirperver değillerdi :D
Aman abi server manyak + ergen dolu. Zaten biktim adminligi birakcam. Yemin ederim 12 saat serverda dursan araliksiz bisey soruyolar :D
Biz sehir yapiyoruz gelirsen sana bi kıyak yaparız ;) saat 5.30 gibi girecem istersen gel :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Köpek evcillestirdim ve odaya getirdim. Kalıcı degil mı :D yani tekrar giriş yaptığımda durur mu yerinde :D
he bir de admin olmadıgı zamanlar Adminlere küfredenler oldu haberin olsun :D İlhan diye biri :D

otostopçu

otostopçu

Üye
Köpek evcillestirdim ve odaya getirdim. Kalıcı degil mı :D yani tekrar giriş yaptığımda durur mu yerinde :D
he bir de admin olmadıgı zamanlar Adminlere küfredenler oldu haberin olsun :D İlhan diye biri :D
:ah

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
oooooo iyi odlu o ilhanı bi gebertiyim ben saol abi. Evcil hayvan felan sen baya gelişmişsin abi :D ben underground takıldığım için öle ciciş şeylerle pek uraşamadım :D Bilmiyorum heralde gitmemesi lazım :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Yahu pro değilim dediysek o kadarda değil :D Singleda elmasdan silah yapıp nether'e gidiyordum :D

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Yahu pro değilim dediysek o kadarda değil :D Singleda elmasdan silah yapıp nether'e gidiyordum :D
Vaaaay helal olsun abi be :D Ben bikere bile elmas bulamadım :D Ama çok fazla altın bulmuştum bi kere maden keşfettim. :D
Abi serverda şehir var o şehri 2 gün sonra açıcaz istersen survivalde takılabilirsin ;)

Revengeful

Emekli Yönetici
Bu arada küfür dediysek büyük bir şey değil :D kısaltma var ya hani 2 harfli o işte :D

Otroligt

Otroligt

Üye
bekliyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt