:hmmm neden Genelde arkadaşlar arasinda da böyle cevap aliyorum da
FirstPioneer Üye Pondusss' Alıntı: neden Genişletmek için tıkla ... Genelde arkadaşlar arasinda da böyle cevap aliyorum da
Pondusss' Alıntı: neden Genişletmek için tıkla ... Genelde arkadaşlar arasinda da böyle cevap aliyorum da
Amaru Shady Üye coldman41' Alıntı: zamanla ayın üyesi sonrada mod olursun inş. Genişletmek için tıkla ... sağlık olsun iyi geceler, uyumalıyım - - - Eklendi - - - FirstPioneer' Alıntı: Genelde arkadaşlar arasinda da böyle cevap aliyorum da Genişletmek için tıkla ...
coldman41' Alıntı: zamanla ayın üyesi sonrada mod olursun inş. Genişletmek için tıkla ... sağlık olsun iyi geceler, uyumalıyım - - - Eklendi - - - FirstPioneer' Alıntı: Genelde arkadaşlar arasinda da böyle cevap aliyorum da Genişletmek için tıkla ...
coldman41 Üye Pondusss' Alıntı: sağlık olsun iyi geceler, uyumalıyım - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... yatmıyorum daha nerden çıktı o kovmaya mı çalışıyosun
Pondusss' Alıntı: sağlık olsun iyi geceler, uyumalıyım - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... yatmıyorum daha nerden çıktı o kovmaya mı çalışıyosun
Amaru Shady Üye coldman41' Alıntı: yatmıyorum daha nerden çıktı o kovmaya mı çalışıyosun Genişletmek için tıkla ... hayır ben gidiyorum
coldman41' Alıntı: yatmıyorum daha nerden çıktı o kovmaya mı çalışıyosun Genişletmek için tıkla ... hayır ben gidiyorum
coldman41 Üye Pondusss' Alıntı: hayır ben gidiyorum Genişletmek için tıkla ... o zman sana iyi geceler sen gidersen bende giderim diyorum ve son noktayı koyuyorum.
Pondusss' Alıntı: hayır ben gidiyorum Genişletmek için tıkla ... o zman sana iyi geceler sen gidersen bende giderim diyorum ve son noktayı koyuyorum.
Amaru Shady Üye TransformerS34' Alıntı: Sağlık olsun Genişletmek için tıkla ... yarın erken kalkmak istiyorum ama artık mümkün değil galiba - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: cümleten selamün aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam
TransformerS34' Alıntı: Sağlık olsun Genişletmek için tıkla ... yarın erken kalkmak istiyorum ama artık mümkün değil galiba - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: cümleten selamün aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam
TransformerS34 Üye jackalmami' Alıntı: cümleten selamün aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm SElam
TransformerS34 Üye otostopçu' Alıntı: kapanışı ben yapcam Genişletmek için tıkla ... Burda ben varken sana laf düşmez - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: yarın erken kalkmak istiyorum ama artık mümkün değil galiba - - - Eklendi - - - aleyküm selam Genişletmek için tıkla ... Sanırım
otostopçu' Alıntı: kapanışı ben yapcam Genişletmek için tıkla ... Burda ben varken sana laf düşmez - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: yarın erken kalkmak istiyorum ama artık mümkün değil galiba - - - Eklendi - - - aleyküm selam Genişletmek için tıkla ... Sanırım
otostopçu Üye TransformerS34' Alıntı: Burda ben varken sana laf düşmez Genişletmek için tıkla ... teğmen hizaya geç
TransformerS34' Alıntı: Burda ben varken sana laf düşmez Genişletmek için tıkla ... teğmen hizaya geç