Selam :hmmm Aleykümselam
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap otostopçu' Alıntı: neden kimse yok Genişletmek için tıkla ... kimse var. ilk selam veren benim ama selamımı alan yine benim. haliyle insan yazmak istemiyor.
otostopçu' Alıntı: neden kimse yok Genişletmek için tıkla ... kimse var. ilk selam veren benim ama selamımı alan yine benim. haliyle insan yazmak istemiyor.
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap otostopçu' Alıntı: görmemişim Aleyküm selam abim Genişletmek için tıkla ... nerde bu kadar insan?
MasteLaa Üye Bugün klasik girişimi yapamayacağım Çünkü kimse yok Neyse o zaman diğerleri kim varsa güzel insan nasılsınız
Bugün klasik girişimi yapamayacağım Çünkü kimse yok Neyse o zaman diğerleri kim varsa güzel insan nasılsınız
doctorrr Üye MasteLaa' Alıntı: Bugün klasik girişimi yapamayacağım Çünkü kimse yok Neyse o zaman diğerleri kim varsa güzel insan nasılsınız Genişletmek için tıkla ... şimdi türe banlı ömer banlı o gitti şu burda kimi uyuyo nasıl olak hafız
MasteLaa' Alıntı: Bugün klasik girişimi yapamayacağım Çünkü kimse yok Neyse o zaman diğerleri kim varsa güzel insan nasılsınız Genişletmek için tıkla ... şimdi türe banlı ömer banlı o gitti şu burda kimi uyuyo nasıl olak hafız
Amaru Shady Üye MasteLaa' Alıntı: Bugün klasik girişimi yapamayacağım Çünkü kimse yok Neyse o zaman diğerleri kim varsa güzel insan nasılsınız Genişletmek için tıkla ... ben varım iyiyim sağol ne mutlu iyiyim diyene
MasteLaa' Alıntı: Bugün klasik girişimi yapamayacağım Çünkü kimse yok Neyse o zaman diğerleri kim varsa güzel insan nasılsınız Genişletmek için tıkla ... ben varım iyiyim sağol ne mutlu iyiyim diyene
doctorrr Üye Şu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 1 misafir) ynsemrekose, Pondusss+, MasteLaa+, otostopçu+
Amaru Shady Üye ynsemrekose' Alıntı: Şu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 1 misafir) ynsemrekose, Pondusss+, MasteLaa+, otostopçu+ Genişletmek için tıkla ... fena değil aslında yeter
ynsemrekose' Alıntı: Şu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 1 misafir) ynsemrekose, Pondusss+, MasteLaa+, otostopçu+ Genişletmek için tıkla ... fena değil aslında yeter
otostopçu Üye MasteLaa' Alıntı: Bugün klasik girişimi yapamayacağım Çünkü kimse yok Neyse o zaman diğerleri kim varsa güzel insan nasılsınız Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin fatih nasılsın kimse yok burda bugün
MasteLaa' Alıntı: Bugün klasik girişimi yapamayacağım Çünkü kimse yok Neyse o zaman diğerleri kim varsa güzel insan nasılsınız Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin fatih nasılsın kimse yok burda bugün