lumia 800 hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
uygulama oyun rom gibi yazılımlardan mahrum kaldık demek bu anladığım kadarıyla?

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
umarim bu işi cozerlerde hepimiz kurtuluruz. Facebook u bile yuklemedi marketten :( şimdi ben bu telefonu zune de çıkacak olan güncelleme ile güncellesem olurmu?
Bu arada zil sesi olarak istedigimz şarkiyi koyamiyoruz galiba??ve bu arada imei sorguladım sonuç:

Durumu : IMEI numarası kayıtlı
Kaynak : İthalat yoluyla kaydedilen IMEI
Üretici : Üretici: Nokia Corporation
Pazar Adı: Nokia 800, Nokia 800 Model Bilgileri: RM-801
bu şekilde çıktı. şimdi ben bunu güncellersem kapanma olaşılığı varmı? şimdiden teşekkür ederim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Cihazin resmi kayitli hicbir sorun olmaz guncellemelerini yapabilir. Facebook yuklenmemesinin sebebi cihaz nokia800 gozukuyor yani lumia800 degil cin versiyon olma ihtimali yuksek ve bunlara facebook ve twiteer yuklenmiyor.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
abi çin versiyonla lumia800 arasında ki farklar nedir aacaba_? bu arada facebook u yükledim lokasyonu açmam gerekiyormuş ondan yüklenmiyormuş :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
abi çin versiyonla lumia800 arasında ki farklar nedir aacaba_? bu arada facebook u yükledim lokasyonu açmam gerekiyormuş ondan yüklenmiyormuş :)

tam hatirlamiyorum ama rm801 veya rm803 cin versiyondu. Yuklediysen sorun yok zaten cihazlar arasinda da bir fark yok sadece cin'de facebook ve twiteer yasak oldugu icin yuklenemiyordu. Şimdi guncelleme kontrollerini yap cikan guncellemeleri yukle daha sonra marketplace nokia collections'tan bazi uygulamalar var onlari yuklemen senin adina onemli.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
güncelleme indiriyor şu an abi. uygulama isimlerini hatırlıyomusun acaba?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
güncelleme indiriyor şu an abi. uygulama isimlerini hatırlıyomusun acaba?

tabi ki,camera extras,eski telefonundan blurtoothla rehberi aktarmak icin contact transfer,weather,creativ studio,dlna kullanabilmek icin play to. Ayrica kameradan zevk almak istiyorsan marketplace'ten photosynth'i tavsiye ederim tabi lumia800 uyumlu mu bilmiyorum ama 360derece panaromik resim cekebilirsin. Skydrive hesabini aktifleştirip uygulamasini da marketten indirmeyi unutma.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
çoktşk ederim abi sen olmsan nasıl öğrenicez bunları biz. Allah razı olsun

- - - Eklendi - - -

arama,mesaj ve alarm sesine istedigimiz muzigi koyamiyormuyuz lumia'larda?

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone USB --------Kullanıma hazır
NOKİA Lumia 800 --------- kullanıma hazır

az önce Win7 de kilit kontrolü yaptım ( ses açma + güç tuşuna bastım titreyince pc ye bağladım) ve çıkan sonuç bu... buna göre kilitlimi cihazım? daha önce xp de denediğimde böle görünmemişti. bu Win7 olan pc de zune vb Wp proğramları kesinlikle yok.ve ben neden mesajlarıma görsel ekleyemiyorum :off:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
cihazin malesef kilitli. Mesajlara gorsel ekleyebilmen lazim ama yazilim surum kodunu kontrol et 8773 olmasi lazim. 8112 ise eski surumde mms destegi yoktu.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
cihazin malesef kilitli. Mesajlara gorsel ekleyebilmen lazim ama yazilim surum kodunu kontrol et 8773 olmasi lazim. 8112 ise eski surumde mms destegi yoktu.

cevap için teşekkür ederim...telefon sürümü 8773 orda mms var onu kastetmemiştim buraya görsel ekleyemiyorum forum'a.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
cevap için teşekkür ederim...telefon sürümü 8773 orda mms var onu kastetmemiştim buraya görsel ekleyemiyorum forum'a.

tarayicida upload ozelligi olmadigi icin ekleyemezsin. Resim linkini kopyalayip image kodlarini kullanarak eklemen lazim

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
bu lumia800 ün sesi çok düşük bunun bi ilacı varmı acaba?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu lumia800 ün sesi çok düşük bunun bi ilacı varmı acaba?

hoparlor sesi mi mikrofon sesi mi düşük. Ben lumia900 kullaniyorum hoparloru altta oldugu icin cepteyken biraz zor duyuluyor ama muzik dinlerken veya masanin ustundeyken gayet guzel sesi var. Heralde bu tasarimdaki tek eksi hoparlorun yeridir.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
hoparlör sesi çok az.masada elde cepte çok az çıkıyor eski nokia'ların bile gerisinde lumia800 ün sesi :(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hoparlör sesi çok az.masada elde cepte çok az çıkıyor eski nokia'ların bile gerisinde lumia800 ün sesi :(

seninkinde sorun olabilir ben de problem yok. Ozellikle muzik dinlerken laptopumdan fazla ses veriyor.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
Müsadenizle ben bir soru daha sormak istiyorum :) telefona attığım mp3 lere resim ekliyorum ama ne tam ekran olarak müzik menüsünn arkasında nede kilit ekranında göremiyorum mp3 e dahil ettiğim resimleri.özellikle tam ekranda görebilmek için mp3 e ne şekilde kaydetmem gerek resmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt