flash lite ile ilgili bi kaç soru?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
flash lite ile ilgili bi kaç soru?
şimdi ben nokia 603 almayı düşünüyorum. tam flash desteği yok bu telefonda biliyosunuzdur haliyle. şimdi sorum şu bu flash lite ile facedeki videoları izleyebilir miyiz? ikinci sorum ise. flash lite bunda yüklümü geliyo yoksa biz sonradan mı yüklüyoruz bilen arkadaşım varsa yardımcı olursa sevinirim. bide telefonun güncellemesi olunca tam flash desteği gelebilir mi sizce?

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Facebook'taki videoları yükleyemezsin ama HTML5 destekleyen sitelerdeki videoları izleyebilirsin.Telefonu aldıktan sonra ayrıca yüklemeye gerek yok.Güncelleme ile heleki Symbian'a flash player'ın gelmesi şuanlık hayal gibi ve Nokia'nın politikasında ani bir değişiklik olmazsa öylede kalacak.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Youtube'den felan video izleyebiliyosun. Ama facedekileri bilmem :) Bide flash lite yüklü olarak geliyor ;)

andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
Facebook'taki videoları yükleyemezsin ama HTML5 destekleyen sitelerdeki videoları izleyebilirsin.Telefonu aldıktan sonra ayrıca yüklemeye gerek yok.Güncelleme ile heleki Symbian'a flash player'ın gelmesi şuanlık hayal gibi ve Nokia'nın politikasında ani bir değişiklik olmazsa öylede kalacak.

anladım t.ederim çok saol. peki facebook gibi sitelerdeki videoları açmak icin önerebilcek olduğun telefon var mı?

- - - Eklendi - - -

Youtube'den felan video izleyebiliyosun. Ama facedekileri bilmem :) Bide flash lite yüklü olarak geliyor ;)

tamam bilmiyodum. valla bi saat flash lite arardım artık aramaktan kurtadınız :alkis

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
anladım t.ederim çok saol. peki facebook gibi sitelerdeki videoları açmak icin önerebilcek olduğun telefon var mı?

Şuanlık Android telefonlar tarayıcısında açıyor ama bir kaç ay sonra açamayacaklar tabi yinede farklı tarayıcılar yükleyerek izlenebiliyor.Aynı şekilde IOS'ta puffin browser ile izlenebiliyor ama performansı ve kalitesi pek iyi değil puffin'in.Yakında çıkacak Wp8'li telefonlarda da orjinal tarayıcısından izlenebilecek ve tarayıcısı masaüstündeki IE'nin aynısı olacak yani çok başarılı.Tabi o bütçeye alacağın hiç bir telefondan 603 performansı beklememek lazım mobilden flash player istemek biraz lükse kaçıyor sanırsam.He eğer çok gerekliyse bir Android model ya da 3GS (Puffin ile ne derece başarılı bilemiyorum) tercih edebilirsin.

andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi

Şuanlık Android telefonlar tarayıcısında açıyor ama bir kaç ay sonra açamayacaklar tabi yinede farklı tarayıcılar yükleyerek izlenebiliyor.Aynı şekilde IOS'ta puffin browser ile izlenebiliyor ama performansı ve kalitesi pek iyi değil puffin'in.Yakında çıkacak Wp8'li telefonlarda da orjinal tarayıcısından izlenebilecek ve tarayıcısı masaüstündeki IE'nin aynısı olacak yani çok başarılı.Tabi o bütçeye alacağın hiç bir telefondan 603 performansı beklememek lazım mobilden flash player istemek biraz lükse kaçıyor sanırsam.He eğer çok gerekliyse bir Android model ya da 3GS (Puffin ile ne derece başarılı bilemiyorum) tercih edebilirsin.

t.ederim beni engin bilginle aydınlattığın için. telefonda video olmasada olur dicem lükse kacmıcam nokia 603 alıcam. sence nasıl telefon. nokia 603 mü alsam yoksa ace mi alsam bilemedim. öyle pek oyun tutkunu falan değilimdir onuda ekliyeyim de. yani şöyle mesaj yazması iyi olsun yeter desek olur bide interneti iyi olsun yeter sence hangisi daha iyidir?

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
t.ederim beni engin bilginle aydınlattığın için. telefonda video olmasada olur dicem lükse kacmıcam nokia 603 alıcam. sence nasıl telefon. nokia 603 mü alsam yoksa ace mi alsam bilemedim. öyle pek oyun tutkunu falan değilimdir onuda ekliyeyim de. yani şöyle mesaj yazması iyi olsun yeter desek olur bide interneti iyi olsun yeter sence hangisi daha iyidir?

Oyun uygulama pek önemli değilse 603 çok daha başarılı bir alet.O fiyata alınabilecek en iyi cihaz diyebilirim.Ben 700 TL'den düşük bütçeye Android telefonları önermiyorum yani şimdilik.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye

kardeşim 603ün 1ghz işlemcisi,512mb rami,3.5inç clear black 1000nit parlaklığında ekranı ve 128mb bcm2763 güçlü bir gpusu var(gpudan emin değilim ama güçlü bir gpu):D acede 800mhz işlemci,279mb ram,32mb adreno 200gpu,3.5inç 320*480 ekran var:oke: her konuda ve herşeyde 603 üstün:good:ayrıca fazla oyun oynamam demişsin.zaten gameloft oyun yapıyor onları oynarsın asphalt6 falan

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

kardeşim 603ün 1ghz işlemcisi,512mb rami,3.5inç clear black 1000nit parlaklığında ekranı ve 128mb bcm2763 güçlü bir gpusu var(gpudan emin değilim ama güçlü bir gpu):D acede 800mhz işlemci,279mb ram,32mb adreno 200gpu,3.5inç 320*480 ekran var:oke: her konuda ve herşeyde 603 üstün:good:ayrıca fazla oyun oynamam demişsin.zaten gameloft oyun yapıyor onları oynarsın asphalt6 falan

Pek oyun yapmıyor artık zamanında yapmış desek daha doğru olur :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye

1.3 değil mi fp1 ile 1.3 oldu diye biliyorum :hmmm

andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi

Oyun uygulama pek önemli değilse 603 çok daha başarılı bir alet.O fiyata alınabilecek en iyi cihaz diyebilirim.Ben 700 TL'den düşük bütçeye Android telefonları önermiyorum yani şimdilik.

t.ederim son kararım 603 en kısa zamanda almayı düşünüyorum bende çok saolasın.

andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi

özellikleri gayet iyi bi telefon 603 bana fazlasıyla yeterde artar bile t.ederim :D

- - - Eklendi - - -

Rica ederim ne demek hayırlı olsun şimdiden :tebessüm:

saolasın allah razı olsun :alkis

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
MasteLaa

MasteLaa

Üye

701 ve 700 1.3 oldu 603'te 1 ghz'de kaldı öyle değilmiydi.Hatta bu olay yüzünden çok eleştiri almıştı Nokia :hmmm
Sanırım resmi olarak açıklanmadı 603 ben de emin değilim şimdi aklım karıştı ama kullananlar da hızlandığını söylüyor :hmmm

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
  • Beğen
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Sanırım yok ama biraz araştırmalıyım :hmmm Şuraya bir bak istersen :)

Yorum açıklamış sanırım :)

Ama o adamda bi yerden okumuş yine resmi cevap verilmemiş :ehe Zaten 1.3-1 farketmez hertürlü fiyatının en iyi performansını verecektir.

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt