n95 8gb internet sorunu yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ugurxl

Ugurxl

Üye
    Konu Sahibi
n95 8gb internet sorunu yardım lütfen
selamun aleyküm arkadaşlar

N95 kullanıyorum hat turkcell son zamanlar internet çok yavaşladı indirme yaparken sorun yaşıyorum hız çok düşük

Defalarca format attım yığın hafızayı bile formatladım yine hız çok yavaş
Bi yardımcı olun arkadaşlar teşekkürler

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Bağlantı 3g mi?

ecel54

ecel54

Üye
internet paketin dolmuştur, normal olarak yavaşlamıştır :D

Ugurxl

Ugurxl

Üye
    Konu Sahibi
hayır 2.g ama önceden hız 35 kbs idi şimdi 13 kbs geçmiyor bazen hızlanıyor hızın 6 kbs ye düştüğü bile oluyor

Yo internet paketim var kardeş

- - - Eklendi - - -

Bağlantı 3g mi?

Hayır 2g

ecel54

ecel54

Üye
hayır 2.g ama önceden hız 35 kbs idi şimdi 13 kbs geçmiyor bazen hızlanıyor hızın 6 kbs ye düştüğü bile oluyor

Yo internet paketim var kardeş

- - - Eklendi - - -

Hayır 2g

hangi internet paketini kullanıyorsun

ecel54

ecel54

Üye
paketin bitmediyse telefon iyi çekmiyor olabilir veya baz istasyonu yoğun olabilir. çekiyorsa 3g geç hız yükselir

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Neden edge ile bağlanıyorsun 3g ile bağlansana.. 3g edge den 5 kat daha hızlı...

Ugurxl

Ugurxl

Üye
    Konu Sahibi
Neden edge ile bağlanıyorsun 3g ile bağlansana.. 3g edge den 5 kat daha hızlı...

Çünkü bölgemde 3g çekmiyor

Mecburen 2g kullanıyorum :)

- - - Eklendi - - -

acaba hız neden normal değil bilgisi olan varmı çekim sorunu yok telefon iyi çekiyor

ecel54

ecel54

Üye
Çünkü bölgemde 3g çekmiyor

Mecburen 2g kullanıyorum :)

- - - Eklendi - - -

acaba hız neden normal değil bilgisi olan varmı çekim sorunu yok telefon iyi çekiyor

halledilebilecek bir sorun değil, yapacak birşey yok. büyük olasılıkla baz istasyonundan kaynaklanıyor

symbian.forever

symbian.forever

Üye
aynen benim olduğum yerde de 3g yok. Benim internet paketim yok. Ilyas abi sağolsun mod kullanıyorum ama bende de en fazla 15 oluyor. Bu baz istasyonundan kaynaklanan birşey yani ışte 3g yok

Ugurxl

Ugurxl

Üye
    Konu Sahibi
aynen benim olduğum yerde de 3g yok. Benim internet paketim yok. Ilyas abi sağolsun mod kullanıyorum ama bende de en fazla 15 oluyor. Bu baz istasyonundan kaynaklanan birşey yani ışte 3g yok

bende tahmin etmiştim ama yine bilenlerden yardım almak istedim

Teşekkürler :)

ecel54

ecel54

Üye
ben sadece 3g kulanıyorum edge kapalı :ehe

Kardelen3443

Üye
selamun aleyküm arkadaşlar

N95 kullanıyorum hat turkcell son zamanlar internet çok yavaşladı indirme yaparken sorun yaşıyorum hız çok düşük

Defalarca format attım yığın hafızayı bile formatladım yine hız çok yavaş
Bi yardımcı olun arkadaşlar teşekkürler[/QU

symbian.forever

symbian.forever

Üye
:oha: forumda ilk defa kız görüyorum. Yani nicke bakarak söyledim. ( aslında ilk defa değil. Pınar , tuba.evra bide pelini görüyorum. )

Emrekocorj

Emrekocorj

Üye
istanbuLda oturuyorum n95 kullaniyorum 3g cekmiyor bu yogunLuktan oLabiLirmi ayni yerde 2g ful cekiyor :ehe ama cok cok yavas indirme yapabiLiyorum :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt