Tekirdağ'da trafik kazası: 3 ölü, 2 yaralı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Tekirdağ'da trafik kazası: 3 ölü, 2 yaralı

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Bayram Şenses yönetimindeki 34 ZJ 1686 plakalıotomobil, Karayolları Kavşağı'nda Mehmet Katran idaresindeki 34 ZM 4875 plakalı tırla çarpıştı.

Kazada otomobil sürücüsü Şenses ile araçta bulunan Zahide Aydın ve Mehmet Emin Oğuz olay yerinde öldü, Ahmet Kaya ve Gamze Meray ise ağır yaralandı.

Yaralılar 112 Acil Servis ekipleri tarafından ÇorluDevlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tır sürücüsü Katran ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

-Yardım için durdu, parasını çaldılar-

Fransa'dan memleketi Şanlıurfa'ya giden gurbetçi Mehmet Çetinkaya, kazayı görünce yol kenarında durarak, yaralılara yardım etmek istedi.

Ambulansların olay yerine gelmesinin ardından aracına dönen Çetinkaya, otomobilin camının kırık olduğunu fark etti.

Otomobilinden yüklü miktarda paranın çalındığını fark eden Çetinkaya olay sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, "Memlekete giderken kazayı görüm, yardıma koştum. Bu sırada otomobilindeki 6 bin lira nakit para, kimlik ve cep telefonları çalınmış. İnsanlık ölmüş" diye konuştu.

A.A

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
sen çarptın di mi :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
O çarpmak degil de yardım eden adamı çarpmıslar.Nedir bu Türk insanının olay anlarındaki seytanlıgı :d:

.BlueTR

.BlueTR

Üye
pff yinemi :/
bu tekirdağdaki kazalar artmaya başladı

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Allah ölenlere rahmet eylesin, yaralılara şifa versin, diğerlerini de ıslah eylesin.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Hergün yollardayım çok görüyorum kasap şöförleri Allahım tüm yolda olanları korusun.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
insanlık çoktan öldü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt