acill yardım htc one s..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
    Konu Sahibi
acill yardım htc one s..
arkadaslar htc one s almayi düşünüyorum performans yönünden,oyun yönünden nasil kullanan arkadaslar yardimci olabilir mi ?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
İyidir ya.

krazy

krazy

Üye
Bütün bilgiler bu kadarmı ya telefondan sogudum kimse bişey bilmiyo sanki.

• Beğen
Tepkiler: hmgurbuz2
Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Şöyle izah edeyim. Ben ilk önce Siyah One S almak istiyordum ama ne yazık ki hem HTC'nin üretim problemi hemde Türkiye'ye diğer versiyonunda gönderildiğini öğrendikten sonra vazgeçtim. Siyahlarda kaplama sorunu var. Yeni partide durum ne oldu bilmiyorum. Gri de problem yok. Ayrıca Türkiye'ye getirelen diğer Snapdragon S3 versiyonuda var. Onun ayrımı da şu şekilde yapılıyormuş;

Uluslar arası S4 çipli versiyonda kutuda işlemci özelliklerinde 1.5 Ghz Dual Core yazıyor. Diğerinde sadece Dual Core yazıyor.

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Ben kullanıyorum sorunsuz s3 yerine s4 almalısın 1.7 yazar s3lerde.Snapdragon s3 getiriyorlar türkiyeye mutlaka s4 bul.Biri 28nm diğeri 42nm ciddi enerji farkı yaratır s4 al

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
    Konu Sahibi
Şöyle izah edeyim. Ben ilk önce Siyah One S almak istiyordum ama ne yazık ki hem HTC'nin üretim problemi hemde Türkiye'ye diğer versiyonunda gönderildiğini öğrendikten sonra vazgeçtim. Siyahlarda kaplama sorunu var. Yeni partide durum ne oldu bilmiyorum. Gri de problem yok. Ayrıca Türkiye'ye getirelen diğer Snapdragon S3 versiyonuda var. Onun ayrımı da şu şekilde yapılıyormuş;

Uluslar arası S4 çipli versiyonda kutuda işlemci özelliklerinde 1.5 Ghz Dual Core yazıyor. Diğerinde sadece Dual Core yazıyor.

bu kaplama sorununu daha önce de duymuştum.Tam olarak ne,yani kaplama sorunu olunca ne oluyor ?

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Ya aşınmış gözüküyor boyası.Siyahlarda varmış zaten

krazy

krazy

Üye
S4 sen nereden buldun arkadaşım

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Almanyadan aldım arkadaşım

waroflords

Üye
bu kaplama sorununu daha önce de duymuştum.Tam olarak ne,yani kaplama sorunu olunca ne oluyor ?

kaplama soyuluyor zamanla anacak htc bu prolemı olan bıldırım yapmıs htc telefonları yenıleyecegnı soylemıstı

turkıyede degıl her ulkede htc one s 2 modelı var bırı snapdragon 4 1.5 ghz hızında
dıger model ıse sanpdragon 3 1,7 ghz hzı artırılmıs ıslemcı

ekran kartı adreno 225 var dıgerınden farkı 3d oyun grafıklerın cok ıyı performans vermesı

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Bence kaplama sorununa takılmadan S4 lü işlemci bul ve al :oke:

abandonware

abandonware

Üye
istiyorsan htc sensation xe teknosada 1300 tl oldu + sony xperia s = 1600 tl oldu onlarada bir bak kafan çok karıştıysa

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
istiyorsan htc sensation xe teknosada 1300 tl oldu + sony xperia s = 1600 tl oldu onlarada bir bak kafan çok karıştıysa
One S ten şaşmasın usta yoksa verdiği paraya yazık olur Sensation Xe için falan ;)

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun arkadaslar one s i çoktan aldım bile.Şarj dışında çok memnunum :)

krazy

krazy

Üye
Benim almanyada dayım falan yokki nasıl alıcam almanyadan S4 modelini :)

KayraBey

KayraBey

Üye
Param olsa alırdım bu telefondan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt