galaxy s3 3 çekirdek görünüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatih_123

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s3 3 çekirdek görünüyor
arkadaşlar galaxy s3 aldım. Quadrant advanced edition da sistem bilgilerin baktığım zaman çekirdek sayısı 3 olarak çıkıyor program mı yanlış sistemde mi bir problem var

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
program yanlıştr :hmmm

PixelWolf

Üye
kazıklamışlar :ehe

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Kardesim eger şöyle görünüyorsa :

Cpu : 0
Cpu : 1
Cpu : 2
Cpu : 3

Doğrudur
Dort cekirdek islemciyi boyle gosterir ;)

anılbaran

anılbaran

Üye
4 fazla bence

serinaga

serinaga

Üye
İlginç ...

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

Kardesim 4 cekirdek fazla diyosun ama ; insanlar bu cihazları , bende dahilim o insanlara geleceğe yönelik alıyor ;) elbette simdi 4 cekirdek fazla olabilir. Bir seneye kalmaz ne oyunlar cıkacaktır, 4 cekirdek islemci bile az gelebilir;) forumdan harırladıgım kadarıyla sen nokia nın wp. lu telefonlarını bekleyen bir kardesimsin simdi sen zannediyormusun wp8 li bir nokianın 4 cekirdek islemciyle gelmeyecegini elbette 4 cekirdekli wp8 li nokialar piyasaya 2013 de cıkacak , o zaman 4 cekirdek gereksiz deyip almayacakmksın! Hatta nokia bu isi abartıp piyasada yeniden adım olsun diye 8 cekirdekli bile cıkartabilir ki bildigim kadarıyla wp8 de coklu cekirdek destegi androide gore baya bi ust duzeyde ;) yani demek istedigim kardesim 4 cekirdek su anda ki zamanda gereksiz degildir......

aleranol

aleranol

Üye
adam mesaj kasıyor sanki. Ona buna mesaj atmış. Uzun süren sessizliğimi bugün bozdum sabah 8den beri forumdayım :) forumda yanlış bilgiler yobazlıklar kol geziyor yav.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
adam mesaj kasıyor sanki. Ona buna mesaj atmış. Uzun süren sessizliğimi bugün bozdum sabah 8den beri forumdayım :) forumda yanlış bilgiler yobazlıklar kol geziyor yav.
Gel bir alnından öpeyim :op: Ben de çok rastlıorum hele ki son zamanlarda.

• Beğen
Tepkiler: aleranol
incitemfm

incitemfm

Üye
aynı fiyata satılan telefonun çekirdeğinin fazla olmasının ne gibi bir zararı var çözemedim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt