Fanatiklik objektifliğin önüne geçiyor bu tür durumlardaher sistemin olduğu gibi androidin de eksik yanları var hatta yukarıdaki gibi çok eksik yanları... Ama gel gör ki bazıları nokiadan androide geçmiş. Adam başka sistem tanımıyor en iyisi en kusursuzu kendisi diyor ve boş yere tartışma çıkartıyor.

Benim bildiğim PlayStore'da 600.000 uygulama var...Benim memnun olmadığım yerler var herkes gibi.s2 kullanıyorum bilindiği üzere 1 gb ram var..
1- Ram'in yarısını boşta iken yemesi.
2- Sistemi çok yorması.
3- Güçlü donanımın boşa gitmesi.
4- iOS gibi stabil olamaması ve donanım-sistem ikilisinden aldığımız verimin düşük olması.
5- Marketinde 350.000 küsür uygulama olmasına rağmen iOS gibi işlevsel uygulamaların olmaması
Bunlar bence sadece ben değil çoğu Android kullanıcılarının sıkıntıları.
Olabilir sultanım hata yapmışsam affolaBenim bildiğim PlayStore'da 600.000 uygulama var...

şaka maka şu jb gelsin artık stabillik %100 artıcak
evet hatta daha fazla da olabilir...fatih yalnış hatırlıyor herhalde..Benim bildiğim PlayStore'da 600.000 uygulama var...
Benim memnun olmadığım yerler var herkes gibi.s2 kullanıyorum bilindiği üzere 1 gb ram var..
1- Ram'in yarısını boşta iken yemesi.
2- Sistemi çok yorması.
3- Güçlü donanımın boşa gitmesi.
4- iOS gibi stabil olamaması ve donanım-sistem ikilisinden aldığımız verimin düşük olması.
5- Marketinde 350.000 küsür uygulama olmasına rağmen iOS gibi işlevsel uygulamaların olmaması
Bunlar bence sadece ben değil çoğu Android kullanıcılarının sıkıntıları.

Evet ben karıştırdım abim özür diliyorum herkesten
evet hatta daha fazla da olabilir...fatih yalnış hatırlıyor herhalde..