Ömer neden ban yedi ?? Konu hortlatmaktan bence haksız bir ban :zzz:
MasteLaa Üye Elektr0' Alıntı: Ömer neden ban yedi ?? Genişletmek için tıkla ... Konu hortlatmaktan bence haksız bir ban
Elektr0' Alıntı: Ömer neden ban yedi ?? Genişletmek için tıkla ... Konu hortlatmaktan bence haksız bir ban
OttomaN TigeR Üye MasteLaa' Alıntı: Gökçen abim o dolaşıyor ne zaman çıkacağı belli olmuyor ne zaman gireceği de belli değil Genişletmek için tıkla ...
MasteLaa' Alıntı: Gökçen abim o dolaşıyor ne zaman çıkacağı belli olmuyor ne zaman gireceği de belli değil Genişletmek için tıkla ...
Elektr0 Üye MasteLaa' Alıntı: Gio dan Android performansı bekleme zaten abim Sistemi yetersiz zaten Android'e göre.. Genişletmek için tıkla ... Quadrant standard dan 650 puan alıyor antutu dan ise 1800 felan
MasteLaa' Alıntı: Gio dan Android performansı bekleme zaten abim Sistemi yetersiz zaten Android'e göre.. Genişletmek için tıkla ... Quadrant standard dan 650 puan alıyor antutu dan ise 1800 felan
Amaru Shady Üye MasteLaa' Alıntı: Konu hortlatmaktan bence haksız bir ban Genişletmek için tıkla ... bence de. Uyarı yeterdi
MasteLaa' Alıntı: Konu hortlatmaktan bence haksız bir ban Genişletmek için tıkla ... bence de. Uyarı yeterdi
MasteLaa Üye Pondusss' Alıntı: sen yedek kal. En iyi 6. adamsın sen sixth man of the NBA 2012 Genişletmek için tıkla ... Hep yedek yedek be hocam ayrılcam gidicem Avrupaya be Bu arada sana dün soru sormuştum Fb nin yeni transferi hakkında ne düşünüyorsun
Pondusss' Alıntı: sen yedek kal. En iyi 6. adamsın sen sixth man of the NBA 2012 Genişletmek için tıkla ... Hep yedek yedek be hocam ayrılcam gidicem Avrupaya be Bu arada sana dün soru sormuştum Fb nin yeni transferi hakkında ne düşünüyorsun
MasteLaa Üye Elektr0' Alıntı: Quadrant standard dan 650 puan alıyor antutu dan ise 1800 felan Genişletmek için tıkla ... ahaha
Elektr0' Alıntı: Quadrant standard dan 650 puan alıyor antutu dan ise 1800 felan Genişletmek için tıkla ... ahaha
Amaru Shady Üye MasteLaa' Alıntı: Hep yedek yedek be hocam ayrılcam gidicem Avrupaya be Bu arada sana dün soru sormuştum Fb nin yeni transferi hakkında ne düşünüyorsun Genişletmek için tıkla ... cevap vermiştim ona
MasteLaa' Alıntı: Hep yedek yedek be hocam ayrılcam gidicem Avrupaya be Bu arada sana dün soru sormuştum Fb nin yeni transferi hakkında ne düşünüyorsun Genişletmek için tıkla ... cevap vermiştim ona
MasteLaa Üye Pondusss' Alıntı: bence de. Uyarı yeterdi Genişletmek için tıkla ... 10 uyarı puanı fazla yani
Elektr0 Üye MasteLaa' Alıntı: Konu hortlatmaktan bence haksız bir ban Genişletmek için tıkla ... kendisi atmadı yani yöneticiler tarafından ?
MasteLaa' Alıntı: Konu hortlatmaktan bence haksız bir ban Genişletmek için tıkla ... kendisi atmadı yani yöneticiler tarafından ?
OttomaN TigeR Üye MasteLaa' Alıntı: Konu hortlatmaktan bence haksız bir ban Genişletmek için tıkla ... iyi ama konu hortlatmak yasak değil ki!
MasteLaa' Alıntı: Konu hortlatmaktan bence haksız bir ban Genişletmek için tıkla ... iyi ama konu hortlatmak yasak değil ki!
MasteLaa Üye Pondusss' Alıntı: cevap vermiştim ona Genişletmek için tıkla ... Görememişim kobay farem
Amaru Shady Üye MasteLaa' Alıntı: 10 uyarı puanı fazla yani Genişletmek için tıkla ... o kadar mı vermişler
FirstPioneer Üye OttomaN TigeR' Alıntı: iyi ama konu hortlatmak yasak değil ki! Genişletmek için tıkla ... Evet öyle bi yasak hiç görmedim
OttomaN TigeR' Alıntı: iyi ama konu hortlatmak yasak değil ki! Genişletmek için tıkla ... Evet öyle bi yasak hiç görmedim
MasteLaa Üye Elektr0' Alıntı: kendisi atmadı yani yöneticiler tarafından ? Genişletmek için tıkla ... Evet kendisi atmadı. OttomaN TigeR' Alıntı: iyi ama konu hortlatmak yasak değil ki! Genişletmek için tıkla ... Benim konumu hortlatmış telefon almadan önce öneri almak için açtığım konuyu Ama 2 aylık bir konu için 10 uyarı puanı fazla
Elektr0' Alıntı: kendisi atmadı yani yöneticiler tarafından ? Genişletmek için tıkla ... Evet kendisi atmadı. OttomaN TigeR' Alıntı: iyi ama konu hortlatmak yasak değil ki! Genişletmek için tıkla ... Benim konumu hortlatmış telefon almadan önce öneri almak için açtığım konuyu Ama 2 aylık bir konu için 10 uyarı puanı fazla
doctorrr Üye Pondusss' Alıntı: bence de. Uyarı yeterdi Genişletmek için tıkla ... mesela iki hort yaptım reşwan uyarı alacaksınız dedi seviyorum reşwan ı ya kesin ömer revengeful banlamıştır kıl herif
Pondusss' Alıntı: bence de. Uyarı yeterdi Genişletmek için tıkla ... mesela iki hort yaptım reşwan uyarı alacaksınız dedi seviyorum reşwan ı ya kesin ömer revengeful banlamıştır kıl herif