MasteLaa
Üye
eskimemiş...
Bu arada Anıl hoş buldum yazını şimdi gördüm de kaçtı naber

eskimemiş...

Bu arada Anıl hoş buldum yazını şimdi gördüm de kaçtı naber![]()
Ben de ilk aldığımda karışık diyordum ki Symbian a göre zaten karışık ama zamanla öğrenirsin..Tel hafızası benim 16 gb ama 11 gb görünüyor 5 gb sistem dosyaları var.ama bu andro(it) beenim canımı sıkıyo x plorede o kadar alan boşalmıyo. yeni geçtim andro(it) e ama sistemini çözemedim. symbian gibi degil karışık biraz arkadaştel hafızası 8 gb diyo x plorer de 3.16 gb görünüyo. zamanla ve bu forumla çözerim heralde artıkın. symbian nı da burada ögrendigim gibi..
Ben de iyiyim sağolasın
iyiyim sen nasılsın?

kandırılıyosunuz
Ben de ilk aldığımda karışık diyordum ki Symbian a göre zaten karışık ama zamanla öğrenirsin..Tel hafızası benim 16 gb ama 11 gb görünüyor 5 gb sistem dosyaları var.
- - - Eklendi - - -
Ben de iyiyim sağolasın![]()
n8 de 16 diyosa 16 dır 
Allah iyilik versiniyiyim hocam![]()

Ben de ilk aldığımda karışık diyordum ki Symbian a göre zaten karışık ama zamanla öğrenirsin..Tel hafızası benim 16 gb ama 11 gb görünüyor 5 gb sistem dosyaları var.
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
onun sistem dosyaları yok mukandırılıyosunuzn8 de 16 diyosa 16 dır
![]()

kendine ban mı attı oŞu anda 8 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 1 misafir)
- otostopçu,
- alpayoktay+,
- 15097,
- mhmtkrtp,
- ynsemrekose+,
- nsekiz+
o 1 misafir ömer![]()

Hadi bekandırılıyosunuzn8 de 16 diyosa 16 dır
![]()

Süleyman da olabilir. TwütŞu anda 8 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 1 misafir)
- otostopçu,
- alpayoktay+,
- 15097,
- mhmtkrtp,
- ynsemrekose+,
- nsekiz+
o 1 misafir ömer![]()

onukiler c d baktım 15.6 gb tam gözüküyo demekki 0.4 gb sistem dosyası depo hafızasında
onun sistem dosyaları yok mu![]()
![]()
Türe değil miydi o
Süleyman da olabilir. Twüt![]()

Hoş buldum kobay faremAlmaz olur muyum ama iyi içimde kalıyor -8 TL olunca geri mesaj atamıyorum
![]()

haxballda nick olarak Twüt yapmıştı bir ara
Türe değil miydi o![]()

horttan gitti
kendine ban mı attı o![]()

Yok be ne alakası var aldığın telefon ne ?8 gb bir işeyaramaz desene bileydim iyiydi. neyse artık hafıza kartı ile destekleyecez.
- - - Eklendi - - -
8 gb bir işeyaramaz desene bileydim iyiydi. neyse artık hafıza kartı ile destekleyecez.
onukiler c d baktım 15.6 gb tam gözüküyo demekki 0.4 gb sistem dosyası depo hafızasında
bilgi için
orhan 
kandırılıyosunuzn8 de 16 diyosa 16 dır
![]()
ve kandırılmışızkandırılıyosunuzn8 de 16 diyosa 16 dır
![]()
ve kandırılmışız