n73 de flash player çalışıyor mu.
CasuS_87 Üye xPaSHax' Alıntı: n73 flash player oldugunu sanmıyorum Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum.
DaNq3rB0y Üye muhammet21932' Alıntı: n73 de flash player çalışıyor mu. Genişletmek için tıkla ... symbianlarda flash player yok
muhammet21932' Alıntı: n73 de flash player çalışıyor mu. Genişletmek için tıkla ... symbianlarda flash player yok
aleranol Üye DaNq3rB0y' Alıntı: symbianlarda flash player yok Genişletmek için tıkla ... flash lite var. Oldukça yeterli. Ve n73 de nasıl flaş olmasını bekliyorsubuz ki? Yok!!
DaNq3rB0y' Alıntı: symbianlarda flash player yok Genişletmek için tıkla ... flash lite var. Oldukça yeterli. Ve n73 de nasıl flaş olmasını bekliyorsubuz ki? Yok!!
DaNq3rB0y Üye aleranol' Alıntı: flash lite var. Oldukça yeterli. Ve n73 de nasıl flaş olmasını bekliyorsubuz ki? Yok!! Genişletmek için tıkla ... flash lite ile neler yapabiliyorsun çok merak ediyorum
aleranol' Alıntı: flash lite var. Oldukça yeterli. Ve n73 de nasıl flaş olmasını bekliyorsubuz ki? Yok!! Genişletmek için tıkla ... flash lite ile neler yapabiliyorsun çok merak ediyorum
Tommy Vercetti Üye flash lite ile youtubeden tarayıcı üzerinde video oynatılabiliyor mesela benim telefonda oluyor ama n73 te çalışmıyordu sanırım
flash lite ile youtubeden tarayıcı üzerinde video oynatılabiliyor mesela benim telefonda oluyor ama n73 te çalışmıyordu sanırım