lumia 800 hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
arkadaşlar konuyu toparlayabilirmiyiz acaba ben bu sistemde yeniyim ve konu nedense sistem konusunda yardım etmekten çıkıp sistemi eleştirmeye gidiyor yada başka sistemlerle karşılaştırmaya. ricam bana wp sistemi ve lumia 800 le ilgili ipuçları bilgiler vermeniz. tekrar teşekkür ediyorum Anlayışınız için.
Tamam hocamm iyi bir seçim yapmişsin fena değil ama destek kesilecek yeni uygulama çikmayacak ofjs iyi kişiselleştirme kisitli bu kadar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sosyal aglar mukemmel. Office başli başina zaten en iyi mobil ofis cozumu. navigasyon olarak nokia drive da mobil cihazlardaki en iyi navigasyon uygulamasi ve offline kullanilabilir. Ayrica uydu bulma suresi snapdragon işlemciden dolayi cok kisa. Telefonuna resim video ve muzik yuklemek icin zune'un pcye kurulu olmasi lazim. şarz konusunda yogun internet kullaniminda bir gunu tamamlayabilirsin. Bu arada cihazi aldiginda bootloader kilidi kontrolu yapmadan pcye baglama. Eger bootloaderin aciksa pcye baglayip guncelleme yaparsan ( ki buyuk ihtimalle guncelleme gozukucek sakin yapma)bootloader tekrar kilitlenir.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
bi kaç soru oluştu şimdi kafamda????

1 - Peki hocam bu bootloader kontrolünü nasıl yapacam ben?

2 - Görünen her güncellemeyi yapmaktan sakınmalımıyım yoksa sadece sistem güncellemelerindenmi uzak durmalıyım?

3 - Herhangi bir güncelleme yapmadan şayet kilit açıksa özel rom ve tr dil yüklesem sonrasında güncellemeleri kurmam cihaza bi zarar verirmi yada dili vs eski halinemi döndürür?

Teşekkür ederim şimdiden...

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
test olayını sayende öğrendim sisteme yne sizin sayenizde yabancılığım yavaş yavaş gidiyor telefonu elime aldığımda daha önce kullanmış gibi olucam galiba :) :tşk:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
1-ustte linkini verdigim konudan kontrol edebilirsin.
2-eger cihaz bootloader kilidi aciksa guncelleme yapinca kilitlenir,onun dişinda bootloader kilidi varsa gorunen tum guncellemeler performans artişi saglar
3-cihazda custom varsa zaten guncelleme yapamazsin cunku telefon guncellemeleri gormez. Gerci custom romlarda guncelleme yapmana gerek de olmaz cunku genelde guncelleme romlari once geliştiricilere yayinlanir ve guncellemeden once custom romlar cikar.

- - - Eklendi - - -

şunu da belirteyim lumia800 icin son surum guncellemesini tum ulke cihazlari almadi ama son surum ozellikleri barindiran custom romlar mevcut.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Ben 800 kullaniyorum ali arkadasimiz cihazla ilgili detayli aciklamalar yapmis zaten pisman olacaginizi tahmin etmiyorum aldiysaniz hayirli olsun

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
çok çok teşekkür ederim abi... pazartesi bi an önce olsun istiyorum sırf telefon yüzünden:yuru heyecan yaptı resmen :D umarım kilitsiz çıkarda tr dil yüklememede yardımcı olursunuz inşaALLAH...

- - - Eklendi - - -

Ben 800 kullaniyorum ali arkadasimiz cihazla ilgili detayli aciklamalar yapmis zaten pisman olacaginizi tahmin etmiyorum aldiysaniz hayirli olsun
çok teşekkür ederim aldım pazartesi elimde olacak inşaALLAH...

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
bu wp de mesala müzik dinliyorken onu arkaplanda çalışmaya bırakıp yeni bir uygulama açmak mümkünmü?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu wp de mesala müzik dinliyorken onu arkaplanda çalışmaya bırakıp yeni bir uygulama açmak mümkünmü?

evet muzigi arkaplana atip başka bir uygulama acabilirsin veya internette gezinebilirsin.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hayırlı olsun arkadaşım,güzel cihaz almışsın.darısı bizlerin başına

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
eRdaL.

eRdaL.

Üye
Evet windows tusu ama pause tusuna basmadiginiz surece muzik durmuyuor geri tusu ilede cikis yapilabiliyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
windows tuşuna basarak uygulamayi arkaplana atabilirsin. kilit acmaa tuşuna basarak kilit ekraninda muzik calari yonetebilirsin. muzigi tamamen kapatmak icin muzik calardan stop/pause tuşuna basmalisin.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
bilgiler için tşk ederim sabah telefonum elimde olacak bi günüm aralıksız kurcalamakla geçecek :) verdiğiniz her bilgi işimi kolaylaştıracak çokkkk tşk ederim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bilgiler için tşk ederim sabah telefonum elimde olacak bi günüm aralıksız kurcalamakla geçecek :) verdiğiniz her bilgi işimi kolaylaştıracak çokkkk tşk ederim.

hayirli olsun şimdiden kolay gelsin.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
nokiadload sürücü bulunamadı
usb giriş aygıtı kullanıma hazır
usb bileşik aygıt kullanıma hazır
windowsphone usb kullanıma hazır
nokia lumia 800 kullanıma hazır

lumia 800 ü win7 pc ye bağladığımda bu şekilde bir yükleme oluştu telefonum kilitlimi demek kilitsizmi demek oluyor acaba?

resim yükleyemedim malesef :(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
nokiadload sürücü bulunamadı
usb giriş aygıtı kullanıma hazır
usb bileşik aygıt kullanıma hazır
windowsphone usb kullanıma hazır
nokia lumia 800 kullanıma hazır

lumia 800 ü win7 pc ye bağladığımda bu şekilde bir yükleme oluştu telefonum kilitlimi demek kilitsizmi demek oluyor acaba?

resim yükleyemedim malesef :(

nokiadload bootloader kilitli demek Qualcomm bootloader olarak gorseydi acik demekti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt