androidde saçma özellik hakkında soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
androidde saçma özellik hakkında soru
Arkadaşlar ace2nin özellikleri şöyle:768mb ram,800mhz çift çekirdek işlemci,mali400gpu.aslında özellikleri gayet iyi ama nova3ü falan kasıyor.
Forumdan bi arkadaş çift çekirdeğin 2.3te çalışmadığını ics'de devreye girdiğini söyledi.yani telefon 2.3te tek çekirdek800 mhz çalışıyormuş.dediğim özellik buydu.böyle bir şey var mı?eğer yoksa ace2 nova3ü neden kasıyor?
Şimdiden herkese :tşk:

TheCower

TheCower

Üye
Var yahu niye inanmıyosun bana Allah Allah

TheCower

TheCower

Üye
Android 4e güncellicekler diye satış stratejisi

PriZm

PriZm

Üye
Gingerbread çift çekirdek işlemciyi kısmen kullanabiliyor arkadaşlar.

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Android 4e güncellicekler diye satış stratejisi

O zmn ace2 ics alır bence.mesela galaxy w ve ace plus tek çekirdek.ama onlar ics almayacak.ics alacaklara çift çekirdek yapmış olabilirler mi?:hmmm

alonsof1

alonsof1

Üye
O zmn ace2 ics alır bence.mesela galaxy w ve ace plus tek çekirdek.ama onlar ics almayacak.ics alacaklara çift çekirdek yapmış olabilirler mi?:hmmm
Kardeş costum romlarla ıcs yüklenebilir çoğu modele.Stabil olmak koşuluyla...oyundaki kasma sorunu ise birçok probleme bağlı olabilir.(sd kart classı, işlemci,ram,gpu...) aynı sürümde farklı kernel deneyerek 2 çekirdeğide kullanabilirsin ancak telefonun stabilitesi bozulması ve problem çıkartması olasıdır.Önerim İCS güncellemesini beklemek.kolay gelsin...

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Bunun aslı var mıdır.videoda ics yükseltilebilir diyor:hmmm

- - - Eklendi - - -

Bi şey daha var.15 ağustosta flash player kalkıyorya telefonu 15ağustostan sonra alıp dıştan apk bulup yüklesep oluyor mu?

cortex47

cortex47

Üye
yok öyle bir şey. gingerbread çift çekirdekli işlemciyi kullanabiliyor. ha, ice cream sandwich daha etkin kullanıyor, orası ayrı.

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Ama çift çekirdek performansı vermiyor deme?

karayel90

karayel90

Üye
Yani Gingerbread daha stabil kullanamaz dual core işlemciyi ics daha iyi bu konuda

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Tamam arkadaşlar.anladım.cevaplayan herkese çok :tşk: ama bir sorum daha var=

- - - Eklendi - - -

15 ağustosta flash player kalkıyorya telefonu 15ağustostan sonra alıp dıştan apk bulup yüklesem oluyor mu?

PriZm

PriZm

Üye
Tamam arkadaşlar.anladım.cevaplayan herkese çok :tşk: ama bir sorum daha var=

- - - Eklendi - - -

15 ağustosta flash player kalkıyorya telefonu 15ağustostan sonra alıp dıştan apk bulup yüklesem oluyor mu?

olur.

cortex47

cortex47

Üye
Ama çift çekirdek performansı vermiyor deme?

veriyor. ama ics daha iyi. mesela gingerbred kullanırken bir tarafta tek bir tarafta çift çekirdekli bir telefon kullanırsan, farkı yine de farkedersin. ama ics kullanırsan bariz farkedersin. hele jb çıkınca direk farkedilecek.

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi

veriyor. ama ics daha iyi. mesela gingerbred kullanırken bir tarafta tek bir tarafta çift çekirdekli bir telefon kullanırsan, farkı yine de farkedersin. ama ics kullanırsan bariz farkedersin. hele jb çıkınca direk farkedilecek.

Cevabın için :tşk: ama dediğim tel. Bırak jb'yi ics bile almayacak.o yüzden bu telden vazgeçtim.

cortex47

cortex47

Üye
hangi telefondan bahsediyorsunuz? bir de android için şöyle bir şey var. eğer orta ve alt seviye telefonlarından alırsanız gerçek android deneyimini yaşayamazsınız. orta-üst ve üst segment telefonları almalısınız ki android zevkini yaşayın. yoksa symbian alın daha çok memnun eder sizi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt