lumia 800 hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
lumia 800 hakkında
s.a. arkadaşlar pazartesi lumia 800 üm geliyor sizden ricam bu sistemi bilenler bana ne gibi tavsiyelerde bulunabilirler iyi yanı kötü yanı nedir neler söyleyebilirsiniz merakla cevaplarınızı bekliyorum. şimdiden tşk ederim.
(biraz araştırdım ama sadece cihaz özelliklerini bulabildim bu yüzden kullanıcılarına sormak istedim.)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
kardeşim oncelikle hayirli olsun guzel gunlerde kullan iyi bir secim yapmişsin.
Oncelikle microsofttan yeni bir live id al bolge olarak abd secersen daha fazla uygulamaya ulaşirsin Turkiye secersen marketten tl ile alişveriş yapabilirsin.
Telefonu actiginda seni yonlendiricek zaten hesaplarini oluşturucaksin ilk olarak live id,bolge ayarlari, dil ayarlari, saat ve tarih ayarlari gibi bunlari tamamladiktan sonra people hub dan sosyal hesaplarini ekleyerek kişilerini oluşturabilirsin. Eger eski telefonun ios,symbian veya androidse bluetooth ile rehberini aktarabilirsin.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
bilgiler için çok tşk ederim hiçbir fikrim olmayan wp ye geçişimin ilk adımları sayende hızlanacak. :good:

papakudioflu

papakudioflu

Admin
takildigin ya da sormak istedigin birşey olursa yardimci oluruz merak etme.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
sağolun bu forumda sizlerle olmak güzel. çok teşekkür ederim. tel bi gelsin eğer bahsi geçen kilit olayı yoksa tr dil yükleme konusunda sizden yardım almam gerekecek.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
kilit muhtemelen vardir ama kilit yoksa custom romla turkce dil yapmaniz 15dakika surer

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Hocam biraz kullandiktan sonra sikilacaksin t10 bile html5 testte geçiyor 800ü n9 ikiye katliyor

doctorrr

doctorrr

Üye

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Aslında fps olarak önde.:D

papakudioflu

papakudioflu

Admin
48fps:)

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Tablet nedense açmiyor videolaqri

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
aldığıma pişmanmı olurum yani_?

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
tek sorun alışmak ve tabii ki dil sorunu onuda inşallah bahsi geçen kilit olayı açıktırda yardımlarınızla halleder doyasıya kullanırım... umarım isteyen herkes istediğine sahip olabilsin...iftarınız bereketli olsun...

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar konuyu toparlayabilirmiyiz acaba ben bu sistemde yeniyim ve konu nedense sistem konusunda yardım etmekten çıkıp sistemi eleştirmeye gidiyor yada başka sistemlerle karşılaştırmaya. ricam bana wp sistemi ve lumia 800 le ilgili ipuçları bilgiler vermeniz. tekrar teşekkür ediyorum Anlayışınız için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt