okitox
Üye
Nokia 603 Cfw İstek Başlığı (okitox) Nasıl bir cfw yapayım?
Evet arkadaşlar tekrardan merhaba...
Nokia 603 için bir cfw yapmayı düşünüyorum ama bunu daha önce kendim için yapıp burda paylaşıyordum hep...
Şimdi sizden gelen istekleri değerlendirip ona göre yapmayı düşünüyorum...
1. İstediğiniz ayar değişikliklerini buraya yazın yapabildiğimi yapayım.
2. İstediğiniz widget şekillerini yazın. Özellikle link vererek şu da olsun derseniz daha iyi olur.
Yani konunun genel amacını anladınız
Bekliyorum...
Teşekkürler...
Nokia 603 için bir cfw yapmayı düşünüyorum ama bunu daha önce kendim için yapıp burda paylaşıyordum hep...
Şimdi sizden gelen istekleri değerlendirip ona göre yapmayı düşünüyorum...
1. İstediğiniz ayar değişikliklerini buraya yazın yapabildiğimi yapayım.
2. İstediğiniz widget şekillerini yazın. Özellikle link vererek şu da olsun derseniz daha iyi olur.
Yani konunun genel amacını anladınız
Bekliyorum...Teşekkürler...
ys yi falan açamıyoduk o güzel olur,effects e de kalsın,ekolayzır kalsın,ilk telefon açılırken yükleme ekranında daha janjanlı bişeyler olabilir, mesaj baloncukları kırmızı çok güzel ama yatayda öyle değil yatayda da öyle olmalı, avkon 2 değiştirilmiş kırmızı olmalı(forumda yapamayan çok arkadaş var o yüzden), nfc tanıyalım,poken,nat geo gibi gereksiz uygulamalar kaldırılmalı,menü görünümü 4x5 yapılabilirse tadından yenmez,bu arada önceki cfwlerin için çok teşekkürler ha bu arada widgetler güzel onlar da kırmızı kalmalı,kırmızı ağırlıklı bışey muhtesem olurdu iste
Naviden orjinal 603 dosyalarını indirip içinden hiçbişi oynamadan şu linkteki tema efektini ekleyip upload edermsn kardeşim duacın olurum ya
link bu 
hem hepsini 2C yaptın dimi