1300 TL Bütçeye Telefon Önerileriniz(SMARTPHONE)

Sponsorlu Bağlantılar

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
1300 TL Bütçeye Telefon Önerileriniz(SMARTPHONE)
1gün öncede 1000 :tl: den bütçe diye konu açmıştım ama bayramdaki paralarımı hesaplayıp böyle bir bütçe çıktı sizce 1300 :tl: hangi telefonu almalıyım veya biraz bekleyip yeni telefonlar çıkmasınımı bekliyeyim...

İSTEDİĞİM ÖZELLİKLER
  1. ANDROİD-SYMBİANMI-İOSMU OLMALI ANLAMADIĞIM İÇİN KARAR VEREMEDİM YORUM YAZARKEN AÇIKLARSANIZ BİLGİLENDİRMİŞ OLUNURSUNUZ.
  2. EN AZ 5 MP KAMERA LED FLAŞLI
  3. RADYOSU OLMALI
  4. ANDROİD 4.04 GÜNCELLMESİ ALMALI
  5. ÇİFT ÇEKİRDEK OLUP 1.20 GHZ AŞAĞI OLMAMALI
  6. EN AZ EKRAN 3.7 EN FAZLA 4.3(4.7 OLABİLİR)
  7. EKRAN EN AZ AMOLED OLMALI
  8. KASASI KALİTELİ OLMALI
  9. TASARIMI ŞIK VE GÜZEL OLMALI
  10. RAM EN AZ 768 MB OLMALI
  11. TURKCELL AVEA VODOFONE OLMAMALI(ROOTLA UĞRAŞAMAM
  12. EN AZ 8 GB DAHİLİ HAFIZA OLMALI
  13. İNTERNET HIZI EN AZ 7.2 MB OLMALI
  14. BATARYA İSE 1500 mAh OLMALI
  15. MİCRO SD GİRİŞİ OLMALI
  16. ÖN KAMERA FARKETMEZ...
1300 TL GEÇMEMELİ YORUM YAZAN HERKEZE:tşk:

GGÜÜNNCCEELL++++++++++++.............

nobraindk

Üye
galaxy s2

Kerim.

Kerim.

Üye
S2 al.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Galaxy S2 Android JB güncellemesini dahi alacak :ok2: 1.2 ghz hıza sahip.1 gb Ram var..4.3 inç ekran..iOS desem bile 3.5 inç ekran var iPhone'larda..Mali400 GPU su var Galaxy s2 nin..16 gb dahili hafızası var ve micro sd girişi de mevcut..Ön kamerası da 2mp..Çift çekirdek..1650 mAh batarya var..Turkcell Avea Vodefone olayını anlamadım root ile alakasını :) ..Dediklerinin hepsi var gs2 de..Tasarım da kişiye göre değişir.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
1300-1500 TL arasında Galaxy SII var alabileceğin bana göre en iyisi.İsteklerinin hepsini karşılıyor zaten o fiyata alabileceğin en iyi telefon bana göre.

abandonware

abandonware

Üye
önerilerim: htc sensation xe (teknosada 1299 tl oldu + beats audio + 1.5 ghz çift çekirdek + android 4 güncellemesi yayında. + 1gb ram + adreno 220 ekran katı (oldukça başarılı bir ekran kartı) + htc sense 3.6 (güncelleme ile) + sony nin ürettiği super lcd ekran (960x540 çözünürlük) + şık bir tasarım) veya samsung galaxy s2. hadi şimdiden hayırlı olsun. ben sana herzaman htc sensation xe öneririm mutlaka :oke:

majorty

Üye
en az kaç tl lik telefon almak istiyorsun.
istersen 500-600 e telefon alır kalanını cebe atarsın

MasteLaa

MasteLaa

Üye

majorty

Üye
hayır yani o özellikler şart mı diyorum.isterse biraz daha düşük özelliklerle telefon da alabilir

- - - Eklendi - - -

eylül gibi iphone 5 çıkacak diyorlar.
eğer çıkarsa büyük ihtimalle s3 s2 nin fiyatları düşer.beklerim diyorsan bence bekle

Regenit

Regenit

Üye
HTC One X ' i indirim zamanında bulabilirsen alabilirsin.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bizim bayram bütçesi 50 TL :ehe

abandonware

abandonware

Üye
HTC One X ' i indirim zamanında bulabilirsen alabilirsin.

o en fazla 1600 e iner şimdi adam 300 lirayı nerden bulsun? fakt one s 1400 filan inerse alınabilir. (hatta kesinlikle alınmalıdır.)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Adam 1300 lira bütçem var bu özelliklerde telefon istiyorum diyor gidip 600-700 liraya telefon al geri kalanı elinde kalsın o özelliklerin altında telefon al diyorsunuz -.-

Türe

Türe

Üye
Galaxy Nexus veya Galaxy S2

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Adam 1300 lira bütçem var bu özelliklerde telefon istiyorum diyor gidip 600-700 liraya telefon al geri kalanı elinde kalsın o özelliklerin altında telefon al diyorsunuz -.-
Aynen kardeşim ben de buna kızıyorum zaten :hmmm

CasuS_87

CasuS_87

Üye
galaxy s2 ;)