Galaxy S2 ve S3'te kulaklıksız radyo dinleme mümkün mü?

Sponsorlu Bağlantılar

korays3

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 ve S3'te kulaklıksız radyo dinleme mümkün mü?
Programı var mı? Yok ise, kulaklıksız çalışan telefonlar nasıl mümkün? Yanıtlarınızı bekliyorum.

woswos09

woswos09

Üye
Programı bilmiyorum ama kulaklıksız çalışanların anteni içinde olabilir. Yani bu yazılımsal değil, donanımsal bişi. Yani programlar olmaz :vur Ama araştır biraz, belki bi yolu olabilir aklımıza gelmeyen.

15097

15097

Üye
Her telefonda da aynı sorun var.Kulaklık anten görevi gördüğü için pek mümkün değil gibi görünüyor :hmmm

korays3

Üye
    Konu Sahibi
Malesef bu bir sorun ve S3 gibi bir telefonda da var. Iphone'da da var mıdır bilemiyorum; ama mutlaka halledilmeli

Türe

Türe

Üye
Program vardı fakat adını unuttum :(

korays3

Üye
    Konu Sahibi
Program vardı fakat adını unuttum :(

Programla yapmak nasıl mümkün, kulaklık anten görevi görüyorsa? Yine de varsa bilemem tabi, zaten bunun için açtım konuyu. Eğer hatırlarsan ve ismini yazarsan çok makbule geçer ve arkadaşlara da faydası olur.

Türe

Türe

Üye
Programla yapmak nasıl mümkün, kulaklık anten görevi görüyorsa? Yine de varsa bilemem tabi, zaten bunun için açtım konuyu. Eğer hatırlarsan ve ismini yazarsan çok makbule geçer ve arkadaşlara da faydası olur.

önce kulaklığı takıp çalıştırıyordum sonra çekince dışarı veriyordu sesi

Jelly Bean

Jelly Bean

Üye
Eger sınırsız internetin ve 3g çeken bir bağlantın varsa Radyo sitelerine gir dinle :D

Üst Alt