Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S2 ve S3'te kulaklıksız radyo dinleme mümkün mü?
Sponsorlu Bağlantılar
korays3
Üye
Konu Sahibi
Galaxy S2 ve S3'te kulaklıksız radyo dinleme mümkün mü?
Programı var mı? Yok ise, kulaklıksız çalışan telefonlar nasıl mümkün? Yanıtlarınızı bekliyorum.
woswos09
Üye
Programı bilmiyorum ama kulaklıksız çalışanların anteni içinde olabilir. Yani bu yazılımsal değil, donanımsal bişi. Yani programlar olmaz Ama araştır biraz, belki bi yolu olabilir aklımıza gelmeyen.
15097
Üye
Her telefonda da aynı sorun var.Kulaklık anten görevi gördüğü için pek mümkün değil gibi görünüyor
korays3
Üye
Konu Sahibi
Malesef bu bir sorun ve S3 gibi bir telefonda da var. Iphone'da da var mıdır bilemiyorum; ama mutlaka halledilmeli
Programla yapmak nasıl mümkün, kulaklık anten görevi görüyorsa? Yine de varsa bilemem tabi, zaten bunun için açtım konuyu. Eğer hatırlarsan ve ismini yazarsan çok makbule geçer ve arkadaşlara da faydası olur.
Programla yapmak nasıl mümkün, kulaklık anten görevi görüyorsa? Yine de varsa bilemem tabi, zaten bunun için açtım konuyu. Eğer hatırlarsan ve ismini yazarsan çok makbule geçer ve arkadaşlara da faydası olur.