N8 işletim sistemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kerem.krmoglu

kerem.krmoglu

Üye
    Konu Sahibi
N8 işletim sistemi
Arkadaşlar symbian işletim sisteminden hiç memnun değilim doğru düzgün uygulama yok sonra daha sonra flash playeri yok daha sonra ovi storeden indirdiklerimiz desek en iyi örnek olarak herhangi bir oyun desem çok kötü oyunlar var veya uygulamalar falan özellikle facebook ve twitter bildirimleri falan çoğu telefonda telefon ekran koruyucusunda falan çikiyor bizim n8 de öyle birşey yok elimde olsa telefonumu değiştiririm ve nokia bu symbiandan kurtulmadikça asla nokia telefon kullannmam artik bir android işletim sistemindeki bir telefona baktiğimizda herşeyi yapiyor yani i phone geçtim bile yani ki facebooktaki oyunlari oynayamiyoruz sonra video izleyemiyoruz, telefonumuzun iyi yönleride var ama kötü yanlari ağir basiyor yani bu işletim sistemi hakkinda yani ne zaman kendini günceller veya nokia androide geçicekmi eğer geçerse bizim telefonlarla ilgili bir güncelleme ile bizde geçebilirmiyiz, telefonun orjinal güncellemeleri falan neler beni bilgilendirirseniz sevinirim...

Maxicep ailesi herşey için teşekkürler
saygilar...

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
nokia androide geçmez o kullandığın tlf hep symbian kalacak sat onu android al

- - - Eklendi - - -

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye

- - - Eklendi - - -

n900 a android yükleniyor... :zzz:
Linux tabanlı telefonlara yükleniyor.:oke:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ucuz ve dandik androide geç sonra seni görelim. Bu yüklenmedi bu çalışmadı bu oyunu oynayamıyorum root nasıl yapılır ram yetmiyor bunlar açacağın konu başlıklarından bazıları :) şarj ve stabilite olayına girmeyelim istersen ...

Flash player (flash lite) bir kaç aya yalan olur. Adobe firması mobil sektörden çekildi.wp8 li telefonlarda flash (lite falan değil sanırım) olacak. Şimdiden para biriktirmeye başla bence. Nokiadan çok güzel wp8li telefonlar gelecek

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
androidden adobe desteği çekti wp8de flaş olursa nokia ne diyecek biliyormusun Işte Benim Zamanım

sinanorta

sinanorta

Üye
Nokia'nın android'e geçmesi nokia'nın batması demektir. Zaten android olsaydı adı nokia değil samsung olurdu. Buda nokia'nın farkı zaten. Samsung telefonların yani ucuz samsung'ların donanımı çok kötü.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Nokia'nın android'e geçmesi nokia'nın batması demektir. Zaten android olsaydı adı nokia değil samsung olurdu. Buda nokia'nın farkı zaten. Samsung telefonların yani ucuz samsung'ların donanımı çok kötü.

kesinlikle doğru. Ayrıca samsung un orta ve alt segment telefonları ise yaramaz. Gerçi hoş üst segment telefonlarda DAMACANA PLASTIĞI nin hakkını veriyor. Yere düşünce telefonlar nanay gülüm nanay oluyor. Sağlamlık pek yok.

tatanga_ilker

Üye
takoz vari bi telofon olan 5800 kullanıyorsun bi de üst segment telefonlara laf atıyorsun. gerçi dogru kedi ulaşamadığı ciğere mındar der. ayrıca herkez kullanamaz o telleri onu geçtim telin ne işi var yerde? elde taşıcaksın onu arkadaşım yere atmayacaksın.

sinanorta

sinanorta

Üye
takoz vari bi telofon olan 5800 kullanıyorsun bi de üst segment telefonlara laf atıyorsun. gerçi dogru kedi ulaşamadığı ciğere mındar der. ayrıca herkez kullanamaz o telleri onu geçtim telin ne işi var yerde? elde taşıcaksın onu arkadaşım yere atmayacaksın.

5800'lar samsung'un orta fiyatlı telefonlarına fark atar. Samsung'un orta fiyatlı telefonlarında bada işletim sistemi veya android 2.1 yüklü ve hiç bir oyun, uygulama vs yok.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Gösteriş meraklısı bir toplumda herkes ihtiyacı olan telefonu almaz. 2 sene önce tüm ihtiyaçlarımı karşılayacak telefon olarak 5800 vardı. Ve hiç pişman değilim aldığıma. Sağlam ve gayet stabil. 5 senelik telefon ile sizin android telefonu karşılaştırıyorsan demekki nokia doğru bir iş yapmış. Halen o telefonu konuşabiliyorsunuz:)
Ayrıca üst segment telefon alırsam da damacana plastiğine sahip telefon olmayacağı garanti. Eylül ekim ayında çıkacak olan wp8li telefonlardan alırım.
Ayrıca ulaşılmaz dediğin telefon 1200 1300 lira aralığında ikinci elden bulunur. 1800 lira maaş aldığım içinde hiç ulaşılmaz bir fiyata sahip değiller. Kedi ciğer ilişkisi boşa çıktı yani.

tatanga_ilker

Üye

5800'lar samsung'un orta fiyatlı telefonlarına fark atar. Samsung'un orta fiyatlı telefonlarında bada işletim sistemi veya android 2.1 yüklü ve hiç bir oyun, uygulama vs yok.

ben herhangi bir kıyaslama yaptım mı arkadaşım? telin yere düşmesinden bahsettim di mi? önce okuyup sonra yorum yapsak ne güzel olucak.

Gösteriş meraklısı bir toplumda herkes ihtiyacı olan telefonu almaz. 2 sene önce tüm ihtiyaçlarımı karşılayacak telefon olarak 5800 vardı. Ve hiç pişman değilim aldığıma. Sağlam ve gayet stabil. 5 senelik telefon ile sizin android telefonu karşılaştırıyorsan demekki nokia doğru bir iş yapmış. Halen o telefonu konuşabiliyorsunuz:)
Ayrıca üst segment telefon alırsam da damacana plastiğine sahip telefon olmayacağı garanti. Eylül ekim ayında çıkacak olan wp8li telefonlardan alırım.
Ayrıca ulaşılmaz dediğin telefon 1200 1300 lira aralığında ikinci elden bulunur. 1800 lira maaş aldığım içinde hiç ulaşılmaz bir fiyata sahip değiller. Kedi ciğer ilişkisi boşa çıktı yani.

yukarda yazdım önce okuyup sonra msj yazalım ben kıyaslama falan yapmadım. senin 2cmlik tel yere düşşe ne olur düşmese ne :)

ayrıca para konusundan falan da bahsettim. sen ne almak istiyorsan onu al o seni bağlar başkasını değil ama diğerlerine de çamur atma istersen nasıl olur sence?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ayrıca elinden düşmeyecek diye bir kural mi var. Düşünce sağdan soldan parça kırılması gayet normal bir durum diyorsun yani 2000 liralık telefonlar o kadar sağlam !

tatanga_ilker

Üye
Ayrıca elinden düşmeyecek diye bir kural mi var. Düşünce sağdan soldan parça kırılması gayet normal bir durum diyorsun yani 2000 liralık telefonlar o kadar sağlam !

2000 lira sağlam olduğu için vermiyo insanlar merak etme. gerçi başkasını bilemem de ben o yüzden vermedim. sağlam istiyorsan git 1100 al ne işin var üst segment telle? ben araziye de çıkıyorum o telle ama hiç düşmüyo , demek kullanana bağlı bişi :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
ben herhangi bir kıyaslama yaptım mı arkadaşım? telin yere düşmesinden bahsettim di mi? önce okuyup sonra yorum yapsak ne güzel olucak.

yukarda yazdım önce okuyup sonra msj yazalım ben kıyaslama falan yapmadım. senin 2cmlik tel yere düşşe ne olur düşmese ne :)

ayrıca para konusundan falan da bahsettim. sen ne almak istiyorsan onu al o seni bağlar başkasını değil ama diğerlerine de çamur atma istersen nasıl olur sence?

çamur mu ? Takoz vari kedi ulaşamadığı ciğer gibi laflar benim lafım değilmi.
Kendinle çok çelişiyorsun arkadaşım.

tatanga_ilker

Üye

çamur mu ? Takoz vari kedi ulaşamadığı ciğer gibi laflar benim lafım değilmi.
Kendinle çok çelişiyorsun arkadaşım.

takoz olduğu bi gerçek olursa kıyaslama olmuyo doğal olarak ;) ben yazılım veya kullanış olarak kıyaslama yapmadım sadece. neyse arkadaşım sen yere düşünce kırılmayan sağlam bi tel al kendine. ben kırılan telimle gayet mutluyum. iyi pazarlar.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Sizin telinde damacana plastiği olduğunu göz önüne alırsak bende takoz telefonundam gayet memnunum. ;)
Sana da hayırlı pazarlar.

sinanorta

sinanorta

Üye

Üst segment telefonlara laf atıyorsun demişsin ya. Hatırladın mı? Ben de onu açıklıyordum.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Üst segment telefonlara laf atıyorsun demişsin ya. Hatırladın mı? Ben de onu açıklıyordum.
Gerek yok arkadaş telefonundan memnunmuş buraya gelip laf atıp bizim telefonları övüyor çok takoz vari diye. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt