Ben pes ettim diyom adam ne diyo :ehe Ayarları yapınca giriyor da zor iş ya :D
Otroligt Üye tinasoft' Alıntı: Ben pes ettim diyom adam ne diyo Genişletmek için tıkla ... Ayarları yapınca giriyor da zor iş ya
tinasoft' Alıntı: Ben pes ettim diyom adam ne diyo Genişletmek için tıkla ... Ayarları yapınca giriyor da zor iş ya
VKUCUKSAHİN Üye Türe' Alıntı: Afyon senin Genişletmek için tıkla ... Kayseri Memnun oldum demiş miydim
VKUCUKSAHİN Üye alpayoktay' Alıntı: Ayarları yapınca giriyor da zor iş ya Genişletmek için tıkla ... Boş ver ayar mayar bize ters hacı Vasabi getirin bana codblackops2' Alıntı: Tekrardan Selamun Aleyküm.. Genişletmek için tıkla ... Goş geldin paşa.. Bi git bi gel ne oluyor sana yav
alpayoktay' Alıntı: Ayarları yapınca giriyor da zor iş ya Genişletmek için tıkla ... Boş ver ayar mayar bize ters hacı Vasabi getirin bana codblackops2' Alıntı: Tekrardan Selamun Aleyküm.. Genişletmek için tıkla ... Goş geldin paşa.. Bi git bi gel ne oluyor sana yav
Otroligt Üye BreakerZote' Alıntı: Modeme Ne Oldu Genişletmek için tıkla ... Zyxel in öyle bir uyuzluğu var normal ayarlarla giremiyosun haxa. Güvenlik duvarını kapatıyorum modem arayüzünden bir de özel IP yazıyorsun anca
BreakerZote' Alıntı: Modeme Ne Oldu Genişletmek için tıkla ... Zyxel in öyle bir uyuzluğu var normal ayarlarla giremiyosun haxa. Güvenlik duvarını kapatıyorum modem arayüzünden bir de özel IP yazıyorsun anca
codblackops2 Üye tinasoft' Alıntı: Boş ver ayar mayar bize ters hacı Vasabi getirin bana Goş geldin paşa.. Bi git bi gel ne oluyor sana yav Genişletmek için tıkla ... Yemekteydim
tinasoft' Alıntı: Boş ver ayar mayar bize ters hacı Vasabi getirin bana Goş geldin paşa.. Bi git bi gel ne oluyor sana yav Genişletmek için tıkla ... Yemekteydim
Otroligt Üye tinasoft' Alıntı: Boş ver ayar mayar bize ters hacı Vasabi getirin bana Genişletmek için tıkla ...