Dll dosyaları nasıl düzenlenir..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

THe_PRoTeCToR

Üye
    Konu Sahibi
Dll dosyaları nasıl düzenlenir..
Dll dosyalarını düzenlemek ve içeriğini görmek istiyorum bunu nasıl ve hangi programlarla yapabilirim lütfen yardımcı olun..

abandonware

abandonware

Üye
Dll dosyalarını düzenlemek ve içeriğini görmek istiyorum bunu nasıl ve hangi programlarla yapabilirim lütfen yardımcı olun..

düzenleyebileceğini zannetmiyorum. çünkü zaten exe dll gibi dosyalar düzenlenebilseydi şuan piyasadaki her yzılımın ve oyunun kodlarına ulaşmış olurduk ve buda bir felaket olurdu. battlefield 3 ün kodlarına ulaşıp ufak bir değişikle kendi oyununu üretmek yazılım geliştiriciler için oldukça korkunç bişi olmalı :s

- - - Eklendi - - -

bu arada benim mesaj sana gelmedimi yoksa cevapmı vermedin? merak ettimde :)

THe_PRoTeCToR

Üye
    Konu Sahibi
cevap yazmıştım ama gelmemiş sana kusura bakma..

- - - Eklendi - - -

bu arada ben dll dosyası olarak düzenlemek istediğim dosya menurenderer.dll dosyası..
Bu dll dosyasını düzenleyip telefonun menüsünü 4x5 yapmak istiyorum..

ecel54

ecel54

Üye
cevap yazmıştım ama gelmemiş sana kusura bakma..

- - - Eklendi - - -

bu arada ben dll dosyası olarak düzenlemek istediğim dosya menurenderer.dll dosyası..
Bu dll dosyasını düzenleyip telefonun menüsünü 4x5 yapmak istiyorum..

:hmmm

THe_PRoTeCToR

Üye
    Konu Sahibi
ne o..
Yapamazmıyım..
Yapanlar nasıl becerio..

THe_PRoTeCToR

Üye
    Konu Sahibi
bikdikleri için olmasın..

ecel54

ecel54

Üye
daha önce dll dosyanının nasıl düzenlendiğini soran görmedim :D.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
EpocID önce petran ile dll yi unpack et sonra epocID ile dll aç sayılar arasında takıl bir orjinal olanını aç bide bi tane extreme grid mü ne var onu aç aradaki farka göre sen devam et mantığını kullan sayılarla uğraşacaksın küçük boyutu menurenderer 20 kb gird menü güzel 4x5 ama ikonlar büyük menüde ikon boyutunu hangi dosya ayarlıyorsa onu bulmak lazım belki menu renderer belki başka belki uygulama içinden kaynaklanıyor orjinal ikonlar 80x80 ama 4x5 menüde 65 olsa güzel olur çünkü ev ekranlarında 65 galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt