Mail hesapları için program önerisi.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi
Mail hesapları için program önerisi.
arkadaşlar gmail,mynet,hotmail vs bu tür hesaplardaki mailleri bir arada görebileceğim kullanışlı, gelişmiş bir program önerebilirmisiniz? Telefonun kendi posta programı nedense mail hesabımı açıyor fakat içi ya boş yada güncellediğinde yenileri eklenmiyor bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum

aykutozkann

aykutozkann

Üye
telefonun kendisinde var ama outlook tarzı birşey olsa güzel olur apple mağazada gördüm ücretli gelen mailler istediğin klasörde depolanıyor vs. onun android olanu olsa güzel olur aslında :D

TheMadness

TheMadness

Üye
telefonun kendisinde var ama outlook tarzı birşey olsa güzel olur apple mağazada gördüm ücretli gelen mailler istediğin klasörde depolanıyor vs. onun android olanu olsa güzel olur aslında :D

Maildroid.

- - - Eklendi - - -

bir de K9-Mail var

güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi

hepsini bir klasörde depolama değilde ayrı ayrı ama tek bir programla takibini yapabilme şeklinde ve internete bağlı olduğunda güncelleme yapması veya mail geldiğinde hangi hesap olursa olsun bildirmesi diyelim

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Kardeş bende senin gibi htc one x kullanıcısıyım lakin bu programların hepsini içeren telefonun kendi özel programı var ismini hatırlamıyorum onu kullan gmail falan var :)

güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bende senin gibi htc one x kullanıcısıyım lakin bu programların hepsini içeren telefonun kendi özel programı var ismini hatırlamıyorum onu kullan gmail falan var :)

kendi posta programını kastediyorsan valla o bende tırtt bir şey gmail le hotmailimi ayarlamıştım bir kere güncelledi ondada maillerimin çoğu yok artı yeni mail var biliyorum güncelle dediğimde göstermiyor

osavasci

osavasci

Üye
Ben Profimail programını kullanıyorum. Tam anlamıyla outlook gibi çalışıyor.
Bütün hesaplarını bu programdan takip edebilirsin. Tavsiye ederim.

güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi
Ben Profimail programını kullanıyorum. Tam anlamıyla outlook gibi çalışıyor.
Bütün hesaplarını bu programdan takip edebilirsin. Tavsiye ederim.

Tskr ederim hocam deneyelim bakalım

SertaGE

SertaGE

Üye
Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Tavsiye edilen uygulamalardan hangisini/hangilerini denediniz? Ve içlerinde başarılı bulduğunuz/bulduklarınız hangisi? Ben de sizin gibi bir arayış içerisindeyim. Hotmail ve Gmail hesaplarıma tek uygulama üzerinden alt klasörler ile birlikte ulaşmak istiyorum.

fthakan

fthakan

Üye
IM diye bi pro var içinde facebook gmail falan da var diye hatırıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt