Az kaldı binbaşı oluyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ismail

ismail

Üye

üniversite okumak gereksiz. Benim tanıdığım bi abi var 2 tane üniversite okumuş ama asgari ücretle çalışıyor. Matematik ve inşaat mühendisliği.

Eğer bi becerin veya maddi arkan varsa çokta gerekli değil dediğin gibi

Revengeful

Emekli Yönetici

Hayırlısı be mert abi :)
Bu arada mizah eğlencedeki konu doğru mu :D

- - - Eklendi - - -

Neden?
Söylemesen haberim olmayacak :D

- - - Eklendi - - -

üniversite okumak gereksiz. Benim tanıdığım bi abi var 2 tane üniversite okumuş ama asgari ücretle çalışıyor. Matematik ve inşaat mühendisliği.
O durum üniversite başarısından kaynaklı. Notları yüksek olanlara daha mezun olmadan iş teklifleri geliyor. Hatta özel ünide isen bursunu onlar karşılıyor.

Metin MF

Metin MF

Üye

Eğer bi becerin veya maddi arkan varsa çokta gerekli değil dediğin gibi

maddi bir destek yok ama yetenek var. Aşçı olabilirim mesela. Geçen sene annem ameliyat olduğunda 1 hafta boyunca evin yemeklerini ben yapmıştım mesela

- - - Eklendi - - -

Söylemesen haberim olmayacak :D

- - - Eklendi - - -

O durum üniversite başarısından kaynaklı. Notları yüksek olanlara daha mezun olmadan iş teklifleri geliyor. Hatta özel ünide isen bursunu onlar karşılıyor.

:allalla: kafam karıştı şimdi.

Metin MF

Metin MF

Üye
Aslında okumakla okumamak arasında kararsızım. Kendime de zarar vermek istemiyorum, kafam çok karışık...

Revengeful

Emekli Yönetici
Aslında okumakla okumamak arasında kararsızım. Kendime de zarar vermek istemiyorum, kafam çok karışık...
Üniversite mezunları bile zor iş bulurken üni okumayıp ne yapmayı düşünüyorsun ? Üniversite mezunu olursan en azından saygınlıkta kazanırsın bazı çevrelerden

ismail

ismail

Üye

Revengeful

Emekli Yönetici
Tabi bir ODTU mezunu olmak var bir de Anadolu mezunu olmak var..

Metin MF

Metin MF

Üye
haklısınız aslında..okumamak gibi bir riski göze bile almamam lazım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt