PhotoLock marketplace'te kisa sureligine ucretsiz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
PhotoLock marketplace'te kisa sureligine ucretsiz

Bildigimiz uzere fotograf uygulamalari olarak oldukca kaliteli ve zengin icerige sahip olan marketplace cok guzel bir uygulamaya daha kavuştu. PhotoLock

kırpma,çevirme ve effect ekleme
slide show destegi
resimler arasinda swipe navigasyon
coklu işlem yapabilme
album creasyonu oluşturabilme
gibi birkac ozelligini sayabiliriz
Uygulama 0.99$ olsa da 10 agustos 2012 tarihine kadar marketplace'ten ucretsiz olarak indirilebilir.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Artık Wp denildiğinde kamera uygulamaları geliyor akla.Hepsi birbirinden güzel ama çok fazla değil mi artık ?

doctorrr

doctorrr

Üye
teşekürler de harbiden bu kamera aplikasyonları kolay mı yazılıyor nedir :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Artık Wp denildiğinde kamera uygulamaları geliyor akla.Hepsi birbirinden güzel ama çok fazla değil mi artık ?

telefonda 13 tane yuklu şu anda hepsi de birbirinden farkli en son bu uygulama genel olarak butun ozellikleri barindiriyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kullanmak icin degil denemek icin yukluyorum sonra da silmeyi unutuyorum. Şu anda telefonda benim yukledigim uygulama sayisi 158:D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
inanmayanlar can'a pm atsin yarin yanima geliyor ceker videoyu koyariz buraya:D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
inanmayanlar can'a pm atsin yarin yanima geliyor ceker videoyu koyariz buraya:D

Valla güzel olur.Aslında bir inceleme videosu dahada güzel olur :) Ben telefonu değiştirince kesin yapacağımda birde Lumia 900'ü görelim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yapamadik bir turlu can'la bir turlu buluşamadik yarin gelicek ama fazla vaktimiz olmuyacak.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şaka bir yana iki aydır donma,reset,takılma,yavaşlama diye birşey yok.ilk günkü gibi seri ve yag gibi bir sistem

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
şaka bir yana iki aydır donma,reset,takılma,yavaşlama diye birşey yok.ilk günkü gibi seri ve yag gibi bir sistem

Asıl önemli olanda kutudan çıkıncaki hızı değilde 1-2 ay sonraki durumu bence.Wp bu olayda da başarılıysa Microsoft gerçekten dünyanın en iyi yazılım şirketi ben bunu anladım.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Asıl önemli olanda kutudan çıkıncaki hızı değilde 1-2 ay sonraki durumu bence.Wp bu olayda da başarılıysa Microsoft gerçekten dünyanın en iyi yazılım şirketi ben bunu anladım.
Ben de bundan bahsediyorum sistem sürekli kullanımda performans kaybetmiyor.şimdi symbian,android olsa coktan donmalar ve resetler başlamıştı

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt