6630 da sorun allah rızasi için yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DjMaNyAq

Üye
    Konu Sahibi
6630 da sorun allah rızasi için yardim
selam arkadaşLar az önce blututum açık kalmış bişi geldi bende kabul ettim kurdum telefon kendiliğinden açilip kapanmaya başladi allahını seven bilen yardim etsin:S

El Formati
ve numaradan format attim olmadi bilginize

elmyra

Üye
kartınıda formatlaman lazım madem tlf ve hard formad işe yaramıyorsa içindeki hafıza kartını formatla

cnrokt

cnrokt

Üye
kartınıda formatlaman lazım madem tlf ve hard formad işe yaramıyorsa içindeki hafıza kartını formatla

oda olmaz ise versiyon atacak ve hafıza kartını bir daha formatlayacaksınız...

not: hafıza kartını pc de card reader ile formatlayın...

saygılar.

zarlarhardcore

Üye
card reader warsa pc den kartı biçimlendir kartı tatıktan sınra teldende biçimlendir
zarlar'dan saygılar

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Hafıza kartını çıkart öyle çalıştır normal çalışırsa bir umut var demektir
eğer h.kartında şifre varsa kurtarabilirsin buda önemli
kartsız düzgün çalışırsa telefona fexplorer yükle C:system/mmcstore dosyasını sil
h.kartını tak telefon açılınca h.kartı şifre isteyecek iptal deyip menüye gir fexplorer ı aç arkaplana at menüye dön araçlardan h.kartının ikonuna tıkla kart şifresini girip hemen fexplorer e gir şimdi h.kartına girip E:system/apps klasörünü sil eğer silinmeyen olursa adını değiştir mutlaka apps klasörü silinmeli sonra telefonu resetle sonra h.kartındaki system klasöründeki bif-data-program favorites gibi klasörleri sil sadece mail ve skins klasörü kalsın
Bu şekilde düzelmesi için sorun kartta olması gerek hafıza kartının şifresi yoksa bu çözüm işe yaramaz inşallah daha önce koymuşsundur 2 kez bu şekilde kurtuldum ben :)

adrenalin043

Üye
dostum naptın sen ya virüs almışsın benim başımada geldi ynı olay telefona ve hafıza kartına bulaşmıştır o şimdi sen en güzeli telefon tamircisine götür hafıza kartına ve telefona format atıyolar bence öyle yap

musa553

musa553

Üye
Kesinlikle Hafiza Kartindan Kartida Formatlaman Gerekiyoo

sersalan

Üye
en iyisi sat gitsin kafan agirmasin bende aynisi vardi bi dönem ayni olay benimde basima geldi tüm telefon rehberi silindi cok zorluk cektim sattim. baska bir model aldim. ha bu arada tamir edersen yada yeni bisey alirsan bluetooht'unu acik tutma tanimadagin kisilerden bluetooth üzeri veri alirsan kabul etme.

acemiasker

Üye
kardeş bende de 6630 var senin anlaşılan telefonuna virüs girmiş garantisi varsa götür yapsınlar ama yoksa telefona ve hafıza kartına format at kurtullll....başka sorun olursa [email protected] he bu ara da Allah yazarken a büyük olucak..

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
arkadaşım telefoncuya götür program atsın onlar hallederler

asi_muslumcu

asi_muslumcu

Üye
gerek yok onlara s60 serisini bozulmadıktan sora goturmeyın telefoncuya arkadaşlar daha bterbozuyolar
kendınız halledın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt