Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kilo nasıl veririm lutfn yardm
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OttomanEmpire06
Üye
Konu Sahibi
Kilo nasıl veririm lutfn yardm
S.a hayrlı ramazanlar benm boy 1.74 kılo 100 fln nasıl zayflarım bıraz sacma konu ama.
Amaru Shady
Üye
süt iç
OttomanEmpire06
Üye
Konu Sahibi
kardş hortlatmayn hemen.
xxTitanyPro25xx
Üye
Can boğazdan çıkar diye bi kitap var onu satın al kitapçıdan yazarı mehmet ali bulut.
gerçekten işe yarıyo hazreti muhammedin verdiği zayıflama tavsiyeleri felan var işe yarıyo benim babam 4 ayda 15 kilo verdi valla
aynen bende istiyorum şöyle bir 10-15 kilo eksiğim var eğer sırrımı açıklasam diyetisyenler aç kalır ama yazık işsiz kalmasınlar diye açıklamayorum
tempestshine
Üye
Spor yap en iyi zayıflama yöntemi bu.
paradox07
Üye
sevmediğin yemekler karşına gelsin veya az sevdiğin yemekler,bak gör nasıl zayıflıyon
foreverthe
Üye
Kardeşim ilk olarak her şeyi yiyeceksin ama ölçülü ve ekmek olmadan 1 dilim ekmek olabilir. Sonra imkanın varsa bir spor merkezine filan git orada hocalar sana söyler hem kasta yaparsın. Bende 1.95'e 110 kiloydum 2 ayda 18 kilo verdim 92 kiloyum şuan Ama iradene hakim olmalısın şimdiden kolay gelsin kardeşim