Kefaret cezam

Sponsorlu Bağlantılar

Gs19o5

Üye
    Konu Sahibi
Kefaret cezam
Ben 5 gün önce orucumu bozdum. Ama ondan sonraki günler tutmaya devam ettim ve dün yine bozdum.benim cezam 61 günmüdür 122 günmü ? Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden

Jitou

Jitou

Üye
Ben 5 gün önce orucumu bozdum. Ama ondan sonraki günler tutmaya devam ettim ve dün yine bozdum.benim cezam 61 günmüdür 122 günmü ? Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden

Birinci kefaretine başlamadıysan İkisi için yalnız bir kefaret yapıcaksın Eğer birinciye başladıysan ikisi için ayrıca kefaret orucu tutmanız gerekir

larten123

larten123

Üye
madem tutmayacağını anladım bozdun sonra neden yine tekrarladın:allalla:

Gs19o5

Üye
    Konu Sahibi
Birinci kefaretine başlamadıysan İkisi için yalnız bir kefaret yapıcaksın Eğer birinciye başladıysan ikisi için ayrıca kefaret orucu tutmanız gerekir

teşekkürler bilgi için..

- - - Eklendi - - -

up up

Türe

Türe

Üye
122 sanırım :hmmm

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
2 ay kefaret ayrıca 1 gün tutmadığın gün yerine 61 senin 4 ay kefaret 2 gün tutmadığın yerine 122 gün var kışın tutarsın artık...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bilerek orucunu bozmuşsun ve bu keffaret gerektirir. buda 61 gün eder iki kez kasten bozduğuna göre 122 gün tutman gerekir

KayraBey

KayraBey

Üye
122 günde iyi kilo verilir aslında...

oleytoo

oleytoo

Üye
62 gün tutucan 60 gün ceza 2 günde bozduğun günlerin orucu

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:oke:

Ramazan ayında 2 gün kefareti olan kimse, birinci kefareti yapmamış ise, ikisi için yalnız bir kefaret yapar. Birinci kefareti yapmış ise, ikinci kefareti de, ayrıca yapar. (Oruç Kefareti M.A.D.)

KayraBey

KayraBey

Üye
62 günde de kilo verilebilir Tiger :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
bill_

bill_

Üye
122 olmalı sanırım

Metin MF

Metin MF

Üye

:ah

Jitou

Jitou

Üye
Saçmalayın Ne 122 günü insaf yahu ilk kefaretine başlamamışki Kardeşim iki kefaret için sadece 61 gün tutacaksın

- - - Eklendi - - -

:oke:

Ramazan ayında 2 gün kefareti olan kimse, birinci kefareti yapmamış ise, ikisi için yalnız bir kefaret yapar. Birinci kefareti yapmış ise, ikinci kefareti de, ayrıca yapar. (Oruç Kefareti M.A.D.)

Olay Bu Kadar:good:

enes122

enes122

Üye
Arkadaşalar kısaca şöyle olur bu olaylar ramazan orucu bozdugunuz zaman 60 gün keffaret tutarsınız ve ek olarak her bozdugunuz gun.için de kaza orucu tutarsınız misal arkadaş 2 kere bozdu ise 60 gün keffaret + 2 gün kaza toplam da 62 gün tutacaksın

fmkrkz

Üye
kardeşim inşallah birdaha bozmamani Allah.tan dilerim istersen 3 kere bozmuş ol gene 61 tutacaksin birde diğerinin kazasını yapacaksın toplam 62 yani fakat oruç ancak ölüm tehlikesine ve hasta olunacaksa eğer kazaya bırakılır bunun bilincinde olman ümidiyle. gene araştırmanı tavsiye ederim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt