Plaza ırkı kadınları!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
Plaza ırkı kadınları!!!
Lütfen biri bunları cevaplayabilirmi??????
1- O mükemmel makyajı yapabilmek için her sabah şafakla mı kalkıyorsunuz? Gün içinde hiç akmaz mı, kokmaz mı?
2- Bakımlı saçlar, eller, ayaklar için evde yatılı kuaför kadronuz mu var?
3- Üzerinde durmayı başardığınız hele de seke seke yürüdüğünüz topuklu ayakkabılar için özel gerilla eğitimi mi alıyorsunuz?
4- Bir giydiğinizi bir daha giymediğinizi göre, kullan at kıyafetler ne zaman piyasaya sürüldü ve neden benim haberim yok?
5- Minicik eteklerin altından iç çamaşırlarınız görünmeden oturup kalkabildiğinize göre önceki hayatlarınıza sirk cambazı mıydınız?
6- Ay, şekerim, hayatım, çiçeğim, böceğim, bebiş lafları plaza raconu mudur?
7- Bacım sizin hiç geçim, seçim, dert, gam, kasvetiniz yok mu, hep böyle şeker pembesi kıvamında dolanıyorsunuz?
8- Plazalarda adını bile bilmediğim türlü çeşit salata dışında bir şey yiyeni dövüyorlar mı?

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Her an patlamaya hazır bir bomba,yanlışlıkla öyle birisi gelirse ilk önce etkisini onda gösterecek:ehe

tempestshine

tempestshine

Üye
Woow :o

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
spy ghost

spy ghost

Üye
:alkis yorum yok

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:hmmm

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Pelin yok heralde buralarda :D

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı ve spy ghost

moniacful

Üye
sen kezbansın diye herkes kezban mı olsun yani?

milestone

milestone

Üye
Plaza kadını candır,

larten123

larten123

Üye
Duygulandım:ağlarım:

KayraBey

KayraBey

Üye
İlginç sorular :)

• Beğen

cliolar

Üye
:) mukemmel gozlem

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ediyorum cevaplarınıza ama hiçbirinde sorumun cevabı yok :)

HaqperesT

HaqperesT

Üye
Herkesin kendince bir ibadeti var aqa. Aksatmadan, özenerek, sabırla ifa ederler. Bu halden şikayet etmeyide zül sayarlarlar. Bu kadar zahmete katlanan bu insanlara bir günlük namaz kıldırsan hayatlarının cezasını vermiş olursun.

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı ve spy ghost
FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Anlamadi ben

yakup_281

yakup_281

Üye
Lütfen biri bunları cevaplayabilirmi??????
1- O mükemmel makyajı yapabilmek için her sabah şafakla mı kalkıyorsunuz? Gün içinde hiç akmaz mı, kokmaz mı?
2- Bakımlı saçlar, eller, ayaklar için evde yatılı kuaför kadronuz mu var?
3- Üzerinde durmayı başardığınız hele de seke seke yürüdüğünüz topuklu ayakkabılar için özel gerilla eğitimi mi alıyorsunuz?
4- Bir giydiğinizi bir daha giymediğinizi göre, kullan at kıyafetler ne zaman piyasaya sürüldü ve neden benim haberim yok?
5- Minicik eteklerin altından iç çamaşırlarınız görünmeden oturup kalkabildiğinize göre önceki hayatlarınıza sirk cambazı mıydınız?
6- Ay, şekerim, hayatım, çiçeğim, böceğim, bebiş lafları plaza raconu mudur?
7- Bacım sizin hiç geçim, seçim, dert, gam, kasvetiniz yok mu, hep böyle şeker pembesi kıvamında dolanıyorsunuz?
8- Plazalarda adını bile bilmediğim türlü çeşit salata dışında bir şey yiyeni dövüyorlar mı?

ağzına sağlık ama bilmiyorum hiçbirinin cevabını ama bunlar için hergün birer s..... pardon oha çekiyorum güzelliklerini bazıkanı beş para etmezler için kulllandırıyorlar

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt