nokia hisseleri ateşlendi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
bende diyorumki boş laf atıyosunuz . wp8 deki tarayıı nasılolucak kaç kere wp8 kullandın acaba .cihazlar türkiyeye gelir görürüz. şuan nexusun tarayıcıda kral olduğunu değiştirmez bu dediklerin.

Ya saçmalama Allah aşkına.Wp8'deki tarayıcı IE10'un aynısı olacak sen hala mobil bir tarayıcı ile kıyaslıyorsun.Bu durumda flash'ı da olacak ;) 1 aylık krallık hiç bir şey ifade etmez ayrıca.Yazmadan önce biraz incele neymiş ne değilmiş diye.Yazarkende 2 kere düşün bence.

moniacful

Üye
henüz uzay çağı gelmiş değil diğer telefonlar için. Ne zaman katlanabilir veya hologramli telefon çıkarsa o zaman işler değişir senin dediğin cep telefonlarında uzay çağına girilir. Senin kastettigin şey tamamen işletim sistemi ve o işletim sistemindeki oyun uygulama vs üzerine kurulu.
işletim sistemi demek günümüzde uygulama demek oyun demek zaten

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
henüz uzay çağı gelmiş değil diğer telefonlar için. Ne zaman katlanabilir veya hologramli telefon çıkarsa o zaman işler değişir senin dediğin cep telefonlarında uzay çağına girilir. Senin kastettigin şey tamamen işletim sistemi ve o işletim sistemindeki oyun uygulama vs üzerine kurulu.

Çünkü işletim sisteminden tek beklentisi oyun ve uygulama.Bunuda ben yaşına bağlıyorum.

- - - Eklendi - - -

İşte sana göre öyle...Bunu anlayamıyorsun sanırsam sana göre iyi olması ile iyi olması apayrı olaylar.

moniacful

Üye

Çünkü işletim sisteminden tek beklentisi oyun ve uygulama.Bunuda ben yaşına bağlıyorum.
sen iphoneu neden aldın o zaman ? benim takıldığım nokta olucak yapıcak çıkıcak gelicek . siz resmen bu terimler üzerinde yaşıyonuz.bi gelsin bi incelensin o zaman görelim ie10 derken senin şuan google chrome kullanma ihtimalin %99 googleın da bu tarayıcıyı androide ürettiğini ve bu taryıcının zamanla ne hal alıcağını yaşın büyükse benden daha iyi tahmin etmen gerekir

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

o zaman sadece işlemciyi arttırıp yeni telefonlar çıkartıp bu telefonlardaki işletim sistemine çıkarılacak olan oyun ve uygulamalar ile devam etsin bu iş. Sonu nereye gidecek peki uzay teknolojisi dediğin şey bu mu. Şu an nokia kamera konusunda bir ilke imza attı ve bu ilk çok kapsamlı bir ilk nokia dahil en az 1.5 yıl boyunca o kameradan daha iyi kameraya sahip telefon çıkmayacak.

moniacful

Üye

keşke bir lumia900 de people hub kullanma imkanın olsaydı ya da bir n9 da rss ekranı.
n9 dayımda var meego ya sözüm yok güzel sistem ama oyun uygulama 0000 . ben telefonu açtığımda uygulama isterim ve emin olun herkes öyle. bu yüzden android ve ios marketlerinden dolayı tepede kapışıyo. sistem olarak bakarsak bence meegodan kralı yok

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
sen iphoneu neden aldın o zaman ? benim takıldığım nokta olucak yapıcak çıkıcak gelicek . siz resmen bu terimler üzerinde yaşıyonuz.bi gelsin bi incelensin o zaman görelim ie10 derken senin şuan google chrome kullanma ihtimalin %99 googleın da bu tarayıcıyı androide ürettiğini ve bu taryıcının zamanla ne hal alıcağını yaşın büyükse benden daha iyi tahmin etmen gerekir

ihtimal değil bunlar wp8 sdk da yayınlanan denenen şeyler

- - - Eklendi - - -

n9 dayımda var meego ya sözüm yok güzel sistem ama oyun uygulama 0000 . ben telefonu açtığımda uygulama isterim ve emin olun herkes öyle. bu yüzden android ve ios marketlerinden dolayı tepede kapışıyo. sistem olarak bakarsak bence meegodan kralı yok

ne uygulaması lazım meego da bulamadığın ne var de bakalım?

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Google Chrome kullanmıyorum.Ayrıca Android kaç senede daha anca tarayıcı problemini giderdi masaüstü tarayıcı getirmek ne kadar büyük bir adım istiyor henüz farkında değilsin sanırım.Öncelikle kodların W8 ile aynı dilden yazılması lazım yani WP8 ile gelen entegrasyon lazım.Bunun içinde Google'ın kendi bilgisayar sistemi lazım.Mesela IOS ile Mac entegrasyonu olabilir ama Google ne ile entegrasyon yapacak.Ayrıca Mozilla v.b tarayıcıların bilgisayar sürümünün ve bir çok basit uygulamanın ve hatta eski oyunların geleceği kesin Wp'ye ama bir Google bunu yapamaz.Wp'nin avantajı bu işte arkasında koskaca Microsoft ve Microsoft'un elinde ise lider olduğu bir bilgisayar sektörü var.Benim Iphone alma olayım ise apayrı.Sebebi deli gibi oyun oynamak değil yani.Ayrıca iyi bilgisayarlarda her zaman Mozilla daha iyidir bunu söyleyeyim ;)

moniacful

Üye

ihtimal değil bunlar wp8 sdk da yayınlanan denenen şeyler

- - - Eklendi - - -

ne uygulaması lazım meego da bulamadığın ne var de bakalım?
orjinal hali uygulama sıkıntısının dibine vurmuş durumda.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Zaten MeeGo alan bir insan oyun için almaz sana bunu anlatamıyoruz.Aynı şekilde 808 alacak kişide oyun için almaz telefonunu lakin bu telefonların başarılı ve fiyatını hakeden telefonlar olduğunu değiştirmez.

moniacful

Üye

Google Chrome kullanmıyorum.Ayrıca Android kaç senede daha anca tarayıcı problemini giderdi masaüstü tarayıcı getirmek ne kadar büyük bir adım istiyor henüz farkında değilsin sanırım.Öncelikle kodların W8 ile aynı dilden yazılması lazım yani WP8 ile gelen entegrasyon lazım.Bunun içinde Google'ın kendi bilgisayar sistemi lazım.Mesela IOS ile Mac entegrasyonu olabilir ama Google ne ile entegrasyon yapacak.Ayrıca Mozilla v.b tarayıcıların bilgisayar sürümünün ve bir çok basit uygulamanın ve hatta eski oyunların geleceği kesin Wp'ye ama bir Google bunu yapamaz.Wp'nin avantajı bu işte arkasında koskaca Microsoft ve Microsoft'un elinde ise lider olduğu bir bilgisayar sektörü var.Benim Iphone alma olayım ise apayrı.Sebebi deli gibi oyun oynamak değil yani.Ayrıca iyi bilgisayarlarda her zaman Mozilla daha iyidir bunu söyleyeyim ;)
kanıtlı olarak google chrome daha güvenli ve daha hızlı. örenğin nobrain.dk firefox kullanmıyom o siteden beri

- - - Eklendi - - -

yahu kardeşim arayıp bulamadığın uygulamayı söyle bakalom var mı yok mu
instagram

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

budur işte valla mobilim üşeniyorum yazmaya pcde olsam arkadaş okumaya üşenir de işte

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Birde hep gelecek edecek demişsin.Wp daha çok çok yeni bir işletim sistemi ve atağını Wp 7.5 ile değil 8 ile atıyor bu zaten bilinen bir olay.Gelecekler kesin olduğundan konuşmamız hakkında bir problem yok.Sadece flash desteği için 1 ay sonra telefon alacak birine şu saatten sonra Android al kendi öz tarayıcısında flash var denmez.Gelecekler çok önemli.Ayrıca sen JB'nin getirileri hakkında konuşunca oluyorda biz Wp8 hakkında konuşunca olmuyor mu ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kanıtlı olarak google chrome daha güvenli ve daha hızlı. örenğin nobrain.dk firefox kullanmıyom o siteden beri

- - - Eklendi - - -

instagram

güvenliliği savunan birinin veri kopyalayıp marketi virüs tarlası olan android kullanması da güzellik. İnstagram da N9 a gelecek yakında haberin olsun.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

- - - Eklendi - - -

instagram

O zaman en güvenlisi IE onu neden kullanmıyorsun.Mobil sektörde olduğu gibi en çok eklenti Mozilla'da onu kullanman gerekirdi mantık olarak.Ayrıca IE10'u az biraz araştırdım gerçekten başarılı olduğunu söylüyorlar bir de güvenli.

moniacful

Üye

O zaman en güvenlisi IE onu neden kullanmıyorsun.Mobil sektörde olduğu gibi en çok eklenti Mozilla'da onu kullanman gerekirdi mantık olarak.Ayrıca IE10'u az biraz araştırdım gerçekten başarılı olduğunu söylüyorlar bir de güvenli.
ie=google chrome downloader

moniacful

Üye

güvenliliği savunan birinin veri kopyalayıp marketi virüs tarlası olan android kullanması da güzellik. İnstagram da N9 a gelecek yakında haberin olsun.
çinli uygulamaları indirme yeter güvenlikten kastım farklı ,telefondan faceyimi çalcaklar, inci hesabını mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...