60 yıldır hamile

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
    Konu Sahibi
60 yıldır hamile
Mide ağrısı şikayetiyle hastaneye gelen yaşlı kadınının asıl sorunu doktorları bile şaşkına döndürdü.

Huang Yijun'i röntgene sokan doktor gözlerine inanamadı. 92 yaşındaki kadın karnında bir bebek taşıyordu. Durumu araştıran doktor yaşlı kadının anlattıklarından sonra şaşırtan gerçeğe ulaştı.

1948 yılında hamile kalan Huang bebeğinin rahmindeyken öldüğünü söyledi. Hastanenin ölü bebeği almak için 100 sterlin talep etmesi üzerine bundan vazgeçtiğini söyledi.

Bu durumu hiç önemsemediği için ailesine bile söylemeyen kadın şu ana kadar hiç bir problemle karşılaşmadığını anlattı. Fakat gizli olay Huang'ın 60 yıl sonra şiddetli mide ağrıları çekmesiyle ortaya çıktı.

40 yıllık meslek hayatında ilk kez böyle bir olayla karşılaştığını söyleyen doktoru acilen bebeğin alınması gerektiğini ve yaşlı kadının bu zamana kadar hayatta kalmasının mucize olduğunu açıkladı...

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
bence yalandır hıc 60 yıl hamıle kalınır mı ben ınan madım bu işe

Turan

Turan

Üye
Bencede cok mantıklı gelmiyor

larten123

larten123

Üye
ucuz bir hikaye bence bu arada böyle garip olaylar neden hep dış ülkelerde oluyor

pelın_

okumuştum hatta resmını bıle gordum.9

AHMED...

AHMED...

Üye
60 yılı geç altı gün bile dursa anneyi zehirler :hmmm bu niye böyle oldu inanması zor

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
iyi sallamışlar

bill_

bill_

Üye
Dogru olabilir

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Sallama:zzz:

AHMED...

AHMED...

Üye
eğer bu haber doğru ise mucizeden başka birşey değil bir eşi benzeri daha yok :)

MuhammedAliAKB

Üye
çocuk bi doğuyor 60 yaşında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt