crazy_oruc
Üye
siz fantezinizi yapın 41mp kamerası olan telefonmuş piyasanın seyrini görmek için elektronik marketleri gezebilirsiniz. Nokia stantlari kapatilcak neredeyse ziyaret eden yok. Nokianin son savunuculari bu forumdakiler. 41mp kamera telefonun performansıni gorduk 10mp performansi veriyo, donanim ve isletim sistemi olaylarina girmiyorum bile. Lumialara gelince destek almayan tek telefon olarak tarihe geçti o kadar hava attilar wp8 e gecemedi. O kadar lumia boşa gitti. Siz hala fan diyosunuz, lan ne nokia benim ne samsung ne apple zamaninda nokia kullandik ve bitti artik. Yüz tanima siri voice search yapti adamlar, nokia isletim sistemi bulamadı doğru düzgün
bi türlü wp8e geçemedi diyorsun. Ona bakarsan iphone da bi türlü iphone 5i çıkaramadı. 808e gelince 10 megapixel performansı veriyor diyorsun bunu denedin mi peki n8 bile 12 megapixelken 808 nasıl 10 megapixel kalitesi veriyor acaba
donanım ve işletim sisteminde geri kalmış olabilir. Sen hiç önündeki şeylere yeni çıkacak şeylere bakmıyorsun haberin yok galiba.