orası öyle tabi :ehe
Cihanî Sultan Üye boneclinkz2012' Alıntı: orası öyle tabi Genişletmek için tıkla ... Bu arada 1-2 konuda mesajım yok.
papakudioflu Emekli Yönetici Konu Sahibi oyunun htc ve samsung ile yapilan video incelemesi konuya eklendi.
OttomaN TigeR Üye Kanuni_1520' Alıntı: sende aynı şekilde herkonuda nerdryse son mesaj senin Genişletmek için tıkla ... Okuyoruz sultanım bilgimiz artsın bir gün lazım olur... - - - Eklendi - - - Cihanî Sultan' Alıntı: Bu arada 1-2 konuda mesajım yok. Genişletmek için tıkla ... Karizmanı çizdirdin Hünkarım bekliyorum derhal yaz gel...
Kanuni_1520' Alıntı: sende aynı şekilde herkonuda nerdryse son mesaj senin Genişletmek için tıkla ... Okuyoruz sultanım bilgimiz artsın bir gün lazım olur... - - - Eklendi - - - Cihanî Sultan' Alıntı: Bu arada 1-2 konuda mesajım yok. Genişletmek için tıkla ... Karizmanı çizdirdin Hünkarım bekliyorum derhal yaz gel...
kullanıcıadları Üye Videodaki kontroller biraz ilginç geldi bana.Acaba video'yu çeken adamın saçma sapan oynamasından mı yoksa bir şeyler yanlış mı oyunda
Videodaki kontroller biraz ilginç geldi bana.Acaba video'yu çeken adamın saçma sapan oynamasından mı yoksa bir şeyler yanlış mı oyunda
MrCommanDTr Emekli Yönetici kullanıcıadları' Alıntı: Videodaki kontroller biraz ilginç geldi bana.Acaba video'yu çeken adamın saçma sapan oynamasından mı yoksa bir şeyler yanlış mı oyunda Genişletmek için tıkla ... Adam dan adamdan
kullanıcıadları' Alıntı: Videodaki kontroller biraz ilginç geldi bana.Acaba video'yu çeken adamın saçma sapan oynamasından mı yoksa bir şeyler yanlış mı oyunda Genişletmek için tıkla ... Adam dan adamdan
kullanıcıadları Üye MrCommanDTr' Alıntı: Adam dan adamdan Genişletmek için tıkla ... Tamam o zaman sorun yok
Cihanî Sultan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Okuyoruz sultanım bilgimiz artsın bir gün lazım olur... - - - Eklendi - - - Karizmanı çizdirdin Hünkarım bekliyorum derhal yaz gel... Genişletmek için tıkla ... Anlamadığım konular olduğu için.
OttomaN TigeR' Alıntı: Okuyoruz sultanım bilgimiz artsın bir gün lazım olur... - - - Eklendi - - - Karizmanı çizdirdin Hünkarım bekliyorum derhal yaz gel... Genişletmek için tıkla ... Anlamadığım konular olduğu için.